17 år siden

Underskriftsindsamlinger

Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Endnu en lang og travl dag er ved at være til ende. Kampen for vores fritidsvæsen fortsætter, der har nu været budgetseminar og resultatet er sendt i høring. Så langt så godt og tilsyneladende ser/så det fornuftigt ud. MEN MEN MEN - der er stadigvæk uklarheder - modstridende oplysninger i det udsendte materiale og sidst, men ikke mindst - en anmodning fra en politiker - som vi hidtil har haft svært ved at få i tale - vedkommende har bedt om et møde med os på mandag - spændende hvad vi så erfarer.

Jeg må sige, at det har været en hård proces - vi har brugt rigtigt meget tid på sagen og min tiltro til det politiske system - har fået mere end et skud for boven.

Derfor deltog jeg også aktivt i underskriftsindsamlingerne i dag sammen med pædagogerne fra vores institutioner. Brugte lejligheden til at få samlet en pæn mængde underskrifter, som støtte til vores model for et fritidsvæsen. Talte med en masse mennesker - langt de fleste meget positive og for vores sag.

Mine dejlige tøser stillede også op - herligt at se at de også er villige for at kæmpe for "deres" klub - selvom de stort set ikke bruger den mere. Der blev helt klart overskredet nogle grænser i dag *S*

Ellers løber jeg bare stært for tiden - eller rettere humper stærkt - forsøgte at opfinde en ny diciplin til stærk-mand konkurrencer ;-((

Flytning af 3 personers sofa med kun én tå. Kan ikke anbefales, har nu en tå der gør herre-ondt og har fået både ny facon og ny farve :-((

Om ikke andet så har al den travlhed betydet at jeg kan finde min seng i ordentlig tid - går simpelthen død omkring kl. 22 - sikkert meget sundt.

Dog tror jeg at mine drømme pt. vil være rent guf for en hjernevrider. Meget forvirrede og fyldt med dagsrester og personer fra mit liv, men altid i roller hvor de aldrig ville optræde IRL.

Bettemand er kommet hjem fra sommergræs - og det har været hårdt for ham. Den vallak som han skulle have gået sammen med - kan ikke lide ham og var meget ond ved ham den første nat. Det kostede lidt hegn mm. og nu har det også kostet Bettemand hans ædle dele. Han blev kastreret i torsdags. Og han var lidt skidtmas i går aftes. Heldigvis er J super til at tage sig af den slags. Har de dejligste billede på min mobil af ham og J. Han ligger ned i hallen og hun sidder på en pude ved siden af ham. Han bliver nusset og putter sig ind til hende.

Her til morgen var han heldigvis frisk og feberfri igen.

Vores egen kæledægge har fået nyt "tøj" i dag. Fandt et vinterdækken til meget billige penge - samt to lækre grimer i Land og Fritid. Tja - hvad kan jeg sige - først mine tøser - så hesten og skulle der blive 25 øre til overs - ja så kan det være der bliver lidt til mig.

Nu har jeg overskredet min sengetid med næsten en time - må hellere slutte her.

Sov godt - drøm sødt og pas godt på derude.

KNUS og kærlige tanker.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Underskriftsindsamlinger er publiceret 09/09-2006 22:50 af Fie40.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.