Hvad skal jeg sig???

Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Det har været et par rolige dage på det sidste. Jeg har nemlig fået det samme som husserede hos min lille søn i fredags. siden tirsdag har jeg været sløv. Og så i går. Jeg måtte lægge mig. Mine børn puslede sådan om mig. Det var dejligt.

Men ellers har jeg sidet og prøvet at rekonstruere alt det der lå på mit c-drev. Min kære mand skulle bruge nogle af de kompunenter der sider i min maskine og da han skulle sætte maskinen til igen virkede c-drevet ikke. Alt hvad jeg har skrevet det side halve år eller deromkring var tabt. Det siger sig selv at jeg ikke tog det så pænt. Syg som jeg var blev jeg hidsig som bare den og bandede ligeftrem. Ikke noget jeg gør til hverdag. Jeg vil ikke høre det.

Min farfar har ellers sendt mig et brev fra min farmor. Det lyder nok ikke så mærkeligt men hun har været død i flere år. Han var ved at rytte op på loftet og fandt det i en gammel reol der var stildt der op.
Brevet var skrevet til mig den dag jeg blev født.
Jeg blev født en tidlig morgen. Hjemme, for jeg havde lidt travlt. Min mor nåede kun lige at ringe til naboen, en gammel pensioneret jordmor og min farmor. derfor var det de to kvinder der tog imod mig.
Men nu var jeg jo et venligt barn så jeg lavede ingen balade. blev født uden det store besvær. Men min stakkels mor faldt i søvn bagefter og da farmor kunne se sit snit til det løftede hun mig ud af mors arme. tegnede en rune i panden på mig og gav mig et navn. Sjovt nok er mit vikingenavn meget tæt på mit rigtige. Farmor gav mig navnet Bera.

Jeg vidste ikke noget om det før den anden dag. Men sjov nok har jeg nok ubevist haft en anelse for det er navnet på hovedpersonen i min store roman. Den der nok aldrig bliver færdig.

Men mine tre børn har ligsom mig et vikingenavn. og en rune. Givet til dem indenfor det første døgn. Og selvfølgelig af mig.

Min mand er kristen, jeg er hedning. Men det fungerer meget godt. Og selvfølgelig skal jeg på Mosgård strand i weekenden. Der er vikingetræf. Jeg skal snuse lidt rundt. Købe lidt ind og samle en masse inspiration til min bog.

Men nu vil jeg i seng. Jeg skal tidlig op i morgen. Kan I alle have en rigtig god dag.

Birgitte

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvad skal jeg sig??? er publiceret 26/07-2002 00:20 af Birgitte Andersen (Birgitte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.