17 år siden

Et smertende farvel til Kim Wadim

Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Tårene er der bare hele tiden og smerten og sorgen .Kim Wadim var en god ven!
Man tænker altid , det sker ikke for mig , og pludslig som et lyn fra en klar himmel rammes man af det der ikke kan ske !det der bare ikke må ske !
Et menneske bliver alt for tidlig rykkede ud af den her verden. Og det skete i lørdags For Kim Wadim....en ven af hjertet som jeg har tilbragt mange hyggelige, dejlige, varme og sjove timer sammen med .
Og smerten er ikke til at bære , jeg har lyst til at skrige den ud til hele verden , vreden hober sig op , jeg føler mig som en tikkende bombe .....! HVORFOR er det ord der gang på gang , døgnets 24 timer vælter rundt i mit hoved .
sammen med mit første minde om dig Kim ...en festlig aften i byen ..hvor du bare stod der , sød og nem at tale med , med et dejlig drenget smil, og et glimt i øjet som kun du kunne havde , en humor der varmede dybt ind i hjertet .Sammen med med det minde dukker alle de andre minder frem ....og aldrig mere skal jeg se dig og få flere af de uforglemlige minder ....og sorgen er ved at flå mit hjerte i 1000 stykker .
Hvorfor netop dig ?! ....hvorfor ?Hvorfor ?
Jeg har altid haft dyb respekt for det valg du havde taget om at "slås" for at vi og mine kunne forsætte med at leve i denne verden Uden Vold uden ondskab og smerte og din kamp kostede dig livet .
For mig er du en Helt,du var alene i denne verden og aligevel ikke ,for du er elsket af mange , men du gjorde det du følte var rigtig , for dig selv og alle andre. Kim du viste hvad det kunne koste , men du var overbevist om at tage til irak , var det helt rigtige at gøre .
Og midt i smerte og alle tårene er det en trøst , for en stund , men når natten falder på står du lysende klar for mig , og jeg ser dig side ved mit køkken bord en sen natte time eller en tidlig kold morgen , jeg ser dig med et smil på læben når vi sad på cafe og hyggede snakkede . og jeg tænker på de mange aftner hvor du har sendt mig masse af vitser på sms og jeg har grint så tårene løb ....Aldrig mere skal jeg se dig , aldrig mere skal jeg snakke med dig eller le samme med dig eller få et varmt farvel knus efter en sjov aften i byen..Du er blevet på den meste brutale måde flået ud af ud af mit liv og sorgen, har tvunget mig i knæ selv om jeg ved du ville havde ønsket at jeg ikke græd eller bekymmerede mig .
Kim du kom på forunderlige vis ind i mit liv ,du gjorde en forskel , ikke kun for mig men også for den verden vi lever i.
Jeg ved min sorg vil fortage sig , og Choket over at se dig tone frem på avisernes forside og fjernsynet , vil blegne , men i mit hjerte vil du skinde som den smukkeste stjerne i denne verden og dit smil, din latter din humor , dine idealer, vil af mig aldrig blive glemt.
Kunne jeg lige nu få et enste ønske opfyldt ville det være være at give Dig et sidste knus og ønske dig en god og smuk rejse over på den anden side ind i lyset .
Kim du var et varmt og dejlig menneske , jeg aldrig vil glemme , som gjorde en forskel.
Jeg vil lige nu græde over tabet af dig , og foraltid bevare dig i mit hjerte!Farvel!!

RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et smertende farvel til Kim Wadim er publiceret 26/09-2006 09:41 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.