17 år siden

Skaebnen maa redde mig!

Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 2 måneder siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
16 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder, 17 dage siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
10 år siden
Telfonopkaldet er overstaaet. Jeg klarede det til et rent 13-tal! Det var fandme fedt.

Det var ikke den samme som sidst, og det var klart en fordel for mig! Katie hed hun, og det navn har jeg gode erfaringer med.

Jeg forklarede hende, hvad jeg havde vaeret igennem, og hvorfor jeg ikke vil vaere her mere. Hun forstod det. Men hun sagde ogsaa, at hun var ked af at hoerer, at det var gaaet saa galt, og at teenagerne virkede saa kedelige.

Jeg skyndte mig at sige, at jeg bestemt ikke doemmer hele USA efter hvad der sker her! Det endte lidt med, at hun sagde, at de kan finde mig en flybillet i den naeste weekend!

Men.. Hun sagde at, hun ville proeve at finde mig en vaertsfamile i et mere befolket omraade. Jeg tror virkelig ikke paa, at hun kan. Men hun fik mig overbevist om, at det ikke kan skade at give det hele en ny chance, og det kan da kun goere det bedre at komme til et nyt omraade, det forstod jeg godt. Det er det, jeg har proevet, at forklare EF, men de andre siger, at de ikke vil flytte mig fra det her omraade.

Jeg er dog bange for, at der er forskel paa, hvad Katie gerne ville goere for mig, og hvad der rent faktisk bliver gjort! Jeg har dog efterhaanden fattet, at det er deres job at goere det saa godt for os som muligt! Jeg har betalt 60.000 kr. for det her.. Hmm, men jeg tror nu ikke, at der rent faktisk sker noget, men ideen er bestemt rar!
Dog er det allerede oktober. Puha! En ny vaertsfamilie og high school?! Men jeg kan altid tage hjem!

Jeg vil jo feste og fyrer den af!? Hvorfor giver jeg det overhovedet en ny chance? Det er vel fordi, jeg har hoert saa meget godt om det! Jeg har moedt folk, der har haft et fuldkommen ufatteligt godt aar, og jeg ved at det kan lade sig goere. Selvom min droem brutalt blev knust her, saa kan den maaske leve videre et andet sted?!

Hvis jeg klarer alt det her, saa er jeg staerkere end nogensinde, og jeg har faaet mange oplevelser! Jeg har ogsaa laert meget om mig selv. Jeg vil helt sikkert soege om at blive Returnee paa deres camp, saa jeg kan forklare de nye elever, at det ikke er jordens undergang, at soege hjaelp og flytte familie!

Jeg er optimistisk nu! For uanset hvad der sker, saa er det godt. Enten kommer jeg hjem til Danmark <33 eller jeg kan faa lov til at give det en ny chance.. Jeg skifter meget i hvad jeg helst vil - lad skaebnen bestemme hvad der skal ske!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skaebnen maa redde mig! er publiceret 17/10-2006 00:10 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.