Vente, vente, vente zzzzzzzzzzzzz

Hjem igen
Salomon
9 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 2 måneder siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Jeg venter og venter. På Neverwinter Nights 2. Det skulle komme med posten idag. Hvis der er noget jeg hader så er det at vente.

Jeg har bare glædet mig til at det skulle udkomme i fredags. Jeg har vel ventet de sidste 3 måneder. Man bliver helt nervøs for at gå på toilettet, TÆNK nu hvis posten kom med ens pakke, mens man sad der og ikke kunne komme og åbne. Det ville betyde at jeg skulle hente pakken på posthuset! Det har jeg hverken lyst eller overskud til idag.

Det er slappe-af-dag idag. Oven på den hårde oplevelse torsdag/fredag. Jeg havde håbet på at spillet kom lørdag, så jeg kunne gemme mig væk langt inde i det, for at glemme at jeg faktisk var ret ked af det. Men nej.

Nu har jeg kigget på de sædvanlige sider, jeg plejer at kigge på når jeg har været væk fra min pc i x antal timer. Intet nyt nogen steder. Keder mig faktisk inderligt, fordi jeg er så utålmodig. men omvendt gider jeg heller ikke gå i gang med at gøre rent. Hvem gider egentlig det?

Jeg skulle måske lave mig en kop the? Eller hvad med varm kakao? Det er godt at kede sig pakket ind i et stort tæppe med en kop varm kakao. Ej, har ikke rigtig lyst til kakao. Tv er der heller ikke rigtig noget ved.

Hmm.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vente, vente, vente zzzzzzzzzzzzz er publiceret 06/11-2006 14:08 af Christina Sørensen (Serenity).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.