Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
I lørdags skulle jeg i KB-hallen til mystikmesse - yderst spændende, var meningen at der skulle læses hænder, ses i aura´er m.v.

Skulle hente min veninden kl.10, men ak og ve, sov over mig. Vågnede 10 minutter i, så måtte lige slå på tråden og sige jeg var lidt forsinket.

Skulle så på vejen, lige fylde benzin på bilen.
Da jeg kom til standeren og satte benzintingen ned til tanken, undrede jeg mig godt og grundigt over, at der pludselig sprøjtede benzin udover mig - ikke en særlig lækker ting!! Prøvede og prøvede at få benzintingen til at passe i hullet på min tank, men nej det lykkedes ikke, bandede godt og grundigt over at den låsemekanisme der sidder i tanken var gået i stykker. Nå, men jeg fandt ud af, at hvis jeg bare hældte på ganske langsomt, gik det helt fint - det tog selvfølgelig en krig, hvilket ikke lige faldt i god jord hos mig, nu når jeg havde travlt og var stresset.

Endelig havde fået fyldt på for de 100 kr. ind og betale og så afsted. Jeg nåede lige nøjagtig til udkørslen fra tanken, da bilen begyndte at brokke sig helt vildt og gik ud.... hmmmm tænkte jeg, hvad nu og var allerede parat til at kaste mig over telefonen og ringe til min mekaniker lillebror.

Jeg blev dog forstyrret af en mand, som havde siddet og set på hvor længe jeg havde forsøgt at starte bilen, blot for at konstatere at den absolut ikke gad at køre nogen steder enddog starte. Han foreslog at vi skubbede bilen lidt væk, da den holdt til stor gene for andre billister der gerne ville ud fra tanken.

Det gjorde vi, og han sagde så - jeg synes lige du skal tjekke den stander du brugte, for jeg har en fornemmelse af, at du har fyldt diesel på bilen...

HVEM MIG... Naaajjjj det kunne jeg da ikke finde på - men hen og tjekke, og da jeg så standerens sorte håndtag, sværger jeg, at jeg hørte musik der lød som enhver motorsavsmassakrefilm...

Ganske rigtigt, der var nu diesel på min bil........... stort suk!!!

Efter fantastisk mange telefonopringninger heriblandt til falck (da NOGEN naturligvis ikke har et falckabonnement), der tager 1300 kr for det første kvarter og derefter 23 kr i minuttet (hvilket jeg lod ligge der), fandt jeg endelig en, der kunne finde ud af at tømme bilen for diesel. Måtte blot vente i 8 timer - hvilket jo rent pengemæssigt er billigere end falck, også set i lyset af, at min tur til KB-messen ikke ville være gratis dels grundet entré og dels grundet at diverse alternative individer jo tager penge for deres ydelser.
Sååå måske det ikke var en helt dårlig forretning ;)

Ihvertfald må jeg konstatere, at min bil ikke kan køre på diesel - og, at man er temmelig dum, når man kan finde på at lave sådan et stunt!!

Gør man det igen - nej næppe :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Benzin kontra diesel er publiceret 06/11-2006 20:15 af Pia E. Bengtson (PiaB).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.