Neverwinter Nights 2

Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Nu har jeg så endelig fået mit spil med aftenposten. Og Weeeee! Jeg kan ikke rigtig forstå hvorfor folk mener det er dårlig grafik? Så er det da fordi man har ALT for høje forventninger til det. Vores maskiner skal jo altså osse lige kunne følge med. Min kan lige akurat køre det rimeligt med de højeste indstillinger og jeg har da ikke en speciel monster maskine eller noget. Men hvis man forventer at det skal være realistiske ansigter og natur, ja, så kan jeg godt forstå at man er skuffet. Men Neverwinter er jo faktisk bare en stor virtuel tegnesirie du selv er hovedpersonen i.

Jeg kan godt li at man kan styre de folk man har med. Det er fedt. Men om der kommer noget jeg er dybt irriteret over, når jeg har spillet i lidt længere tid, det skal jeg jo ikke kunne sige.

Jeg har osse bemærket at lyd, musik og stemmer er det samme som 1'eren. Det kunne de måske godt have lavet om, men det fungerer jo som det skal og hvor mange forskellige måder kan det egentlig lyde på når du åbner en dør eller kiste? Honest? Ødelægger det spillet at lyden overvejende er den samme som 1'eren. Nej, det synes jeg ærlig talt ikke. Man lægger jo alligevel ikke mærke til det når man er i sveddryppende kamp. Mange gange har jeg i 1'eren slået al lyd fra og hørt noget andet musik. Jeg vil hellere have det som det er nu, end vente ½-1 år mere på ændringer af lyden.

Kameraet der nu osse kan køre op og ned ved hjælp af musen - cool, skal bare lige vende mig til det. Synes bare det kører en anelse langsomt rundt, nogen der kan fortælle hvor man ændrer på det? har ændret det et sted, men syntes ikke det hjalp så meget. Når man scroller med kameraet, så kører det enten helt ud eller helt ind til en char. Der kunne jeg godt tænke mig at man kunne gøre som i 1'eren. Men igen, det er vel noget man vender sig til.

Jeg synes ikke Obsidian har fucked det op. Det er bare anderledes end 1'eren og det skal det osse være. Hvis man synes det skal være som 1'eren, så kan man jo bare fortsætte med at spille den. Det er så bare min mening.

***** ud af 5 fra mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Neverwinter Nights 2 er publiceret 06/11-2006 22:10 af Christina Sørensen (Serenity).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.