17 år siden

mistænkt af politiet

Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Ok – så har man da også prøvet det!


I dag på arbejdet blev jeg interviewet til den store lokalavis. Tror det var en journalistpraktikant, der lige skulle prøve at skrive sin første artikel – for synes måske emnet var lidt søgt. Hvordan kan det være, at piger scorer højere karakterer til prøverne i folkeskolen end drenge – sådan generelt set?

Hmm – min leder kom i fredags og sagde at han havde udvalgt kollega og jeg til at være med til det. Ok så. Jamen, det gør vi da. Synes nu ikke, vi havde de vildt gode svar. Men hun havde da nu bestemt heller ikke de helt gode spørgsmål!
Det er vel noget genetisk. I folkeskolen er piger generelt cirka to år ældre end drenge – derfor bedre til at sidde stille, se ud over sig selv og sit liv lige nu. Drengene overhaler senere. Det var sådan ca. det, vi kunne sige. Og så noget om læringsstile.
Javel – hun kan vel få en artikel ud af det. Ungerne synes i hvert fald det var vældig morsomt – fotografen tog billeder af dem, og talte med 4 af dem.

Da jeg så kom, så ringede telefonen. Det var politiet. POLITIET. Dem har jeg sgu lige godt aldrig talt med før i mit liv.

Jo jo. Der var blevet malet graffiti på den lokale seminarium bygning. Det var blevet meldt. Jeg havde talt med veninde i søndags, der havde opdaget graffitien, hun mente, jeg skulle tage ned og se det. Jeg er et nysgerrigt gemyt, så det gjorde jeg da. Kørte forbi et par gange, da jeg kunne se, der var nogen der. Men kom da op og så det.

Politimanden spurgte, om jeg havde tilknytning til seminariet. Det havde jo sådan set ikke, andet end at jeg stadig spiller på fodboldholdet der. Nå – så jeg var lærer, her i byen. Lærer ja, men ikke her i byen. Om jeg kender Malou? Nej – det gør jeg ikke, mon ikke du skal tale med nogen, der går det. Det havde manden gjort. Nå, men så spørger han så, når jeg ikke har noget med det at gøre, hvorfor jeg så var deroppe i søndags???
Ja – jeg måtte jo sige det som, det var. Min nysgerrighed. Man er vel lidt sensationslysten. Og her i mit lille lokalområde, er det altså en STOR nyhed.
Så det var åbenbart politiet, der havde været deroppe. De må jo have taget min nummerplade og troet det var mig?? Mig – hehe, hvis de kendte mig, ville det være til at grine af.. Jeg har aldrig så meget som stjålet et stykke tyggegummi i mit liv!
Jeg synes nu, at han stadig efter min forklaring lød lidt mistænksom. Men jeg svarede pænt på mandens spørgsmål, og efter en forklaring og hende der Malou sagde han, at hvis jeg hørte noget, ville de gerne vide det. Naturligvis..

Men så har man prøvet det. Blevet ringet op af politiet og været mistænkt i graffitisag. Ja ja – det er nu stadig en godt historie, som jeg ikke skal glemme at fortælle på arbejde i morgen.

Måtte med det samme ringe til G, som var hende, der sagde til mig, at jeg skulle det graffiti på semi. Det var jo noget værre noget, som nær havde fået mig ud i noget skidt… Det grinte vi meget af…

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget mistænkt af politiet er publiceret 11/12-2006 18:34 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.