17 år siden

At have sig selv og sjælen med

Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Jeg burde vel sige tak til Neighbours for det gode råd. Har lyttet til deres cd "det gådefulde folk" siden jeg kom hjem fra træning. Det var lidt at et tilfæde jeg snublede over dem på nettet, da jeg surfede rundt på tdcmusik for at finde noget til ørene... uden at vide hvad det skulle være, men så dukkede Neighbours altså op. Jeg husker stadig koncerten i sommers, hvor de små hår rejste sig på armene - hvor kan han da bare synge... suk, og så ved jeg faktisk ikke en gang hvad han hedder, typisk, det burde jeg jo finde ud af. Jeg burde faktisk også gå i seng, for at være frisk til imorgen. Men den indre uro er atter brudt ud og giver mig ikke fred noget sted. Men det gør Neighbours da, i det mindste i øjeblikket.

Mit indre er kaos, som altid kunne jeg vel passende skrive, men det ydre er roligt og køligt. Hvorfor kan der ikke bare lidt balance i tingene? Skyldes vel blot en lille ting... mod, eller rettere mangel på samme. "Se i dybet af dig selv"... tak kære naboer, det er jo der kilden til roen skal findes. Men, jeg mangler virkelig en kikkert... ej hvor plat - spøg til side.

Mod... mod til at spørge den søde pige fra salgsafdelingen om en dans til julefrokost, istedet for bare at drømme om det. Tænk, at angsten for et nej kan være så stor. Jeg mener, hvorfor kan jeg gå på banen til knubs og klø, men ikke hen til Jane for at sige et par ord. Grrrrr, hun havde jo nok ikke ligefrem bidt mig... hvem ved, måske vi ligefrem kunne have noget til fælles; jeg ved hun er alene med to børn, og at hun har jordens dejligste latter. Eller dvs. næsten, for den dejligste latter tilhører min datter, hun har evnen til at le, så mit hjerte smelter. Heldigvis er de begge hos mig fra imorgen... hvor jeg dog glæder mig til at se deres smil og hører deres stemmer. Tror vi skal høre Neighbours i bilen på vejen hjem... er virkelig spændt på hvad de synes om deres musik. De rammer i hvertfald noget i mig; det er vigtigt at have kærligheden med.

Nu må det være på tide at se dyner... en ny dag venter for ude - så må vi se hvad den bringer os alle.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At have sig selv og sjælen med er publiceret 14/12-2006 00:04 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.