Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Jeg er begyndt at læse mine egne dagbogstekster fra den tid, jeg var i USA. Jeg gør det mest for at få bearbejdet de sidste mærkelige føleleser.

Jeg læste det første derfra i går aftes, og jeg blev virkelig ked af det. Jeg blev så frustreret over, at alting bare gik galt derover, fordi jeg endte i et militær område og i den helt forkerte familie, der hverken havde rigtig lyst eller råd til at have en udvekslingsstudent!

Jeg er virkelig pissed off, og heldigvis er det ikke kun på mig selv, jeg kan godt se, at jeg ikke havde de helt store muligheder for at klare mig derovre.!

Jeg drømte om USA hele natten. Mest handlede det bare om, at jeg havde fået lov til at komme væk fra lorte området, og havde fundet nogle mennesker, der gad lytte til hvad jeg sagde, men også sagde noget tilbage.

En af de ting, jeg blev anklaget for at gøre derovre, var, at jeg ikke ville slippe Danmark. Jeg ved i dag, at jeg snakkede om Danmark, fordi det var det jeg kendte, og så stillede jeg min værtsfamilie spørgsmål, udfra det jeg sagde om Danmark!

Ej, jeg er bare så sur! Lige da jeg kom hjem var det en ren lettelse, og jeg havde det sådan lidt: 'det er vist begrænset hvor meget, jeg er gået gliop af'. Jeg snakkede med rigtig mange, der havde det halv-dårligt derovre, eller havde haft dårlige oplevelser derovre, og så var kommet hjem, men her på det sidste, er jeg igen kommet i tanke om alle de fantastiske ting, der gjorde, at jeg tog derover. Alt det, som jeg ved, at man kan opleve derovre!

Det er bare utroligt, at jeg kender så mange, der kun har det ok, hvis de skal tvinges. Hvorfor går det galt for så mange mennesker?

Jeg kunne bare have haft det så fanfuckingtastisk og skønherligt! Og jeg er allerede halvt på vej til at gøre noget ligende igen, jeg ville nok bare tage til Australien eller England denne gang..., men jeg skal ikke afsted igen. Jeg skal først på højskole, og ja, det bliver fedt, men jeg har stadig en drøm om at bo i udlandet og lære et sprog... Bagefter højskolen, bliver jeg nød til at tage gymnasiet eller HF, for hvis jeg ikke får en studentereksamen, så vil folk tage sig hårdt for hovede og tænke,:' What a waiste!!'. Selvom jeg ikke er helt sikker, så tror jeg også, at jeg ville komme til at fortryde, hvis jeg ikke tog en studentereksamen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Amerikansk flash back er publiceret 15/12-2006 10:52 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.