14 år siden

Born to be a fighter

Bon jovi
Martin Micha...
1 år, 9 måneder siden
Skovtur
Jytte Westen...
7 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
8 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
3 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
8 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
3 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
4 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
4 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
8 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
6 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
8 år siden
En god aften
Bastian
8 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
7 år siden
Pause
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
3 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
7 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
4 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
8 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
8 år siden
Jeg hjælper min mor med at finde tøj frem til hendes julefrokost. Min mor skal til fest i morgen, og det skal jeg ikke. Jeg er simpelthen blevet for slap! Det er da fuldkommen sikkert!

Så nu har jeg taget kontakt til nogle folk, så jeg kan se dem og få lidt gang i mit liv inden jeg drager mod Ribe efter nytår!

Jeg må også lige tage kontakt til min bedste ven M, jeg har bare svært ved at lave noget alene med ham, jeg bliver bare nød til at tale lidt med ham! Han har en kæreste, og hun er selvfølgelig pisse hamrende jaloux på os, så det gør det ikke nemmere for mig at masse mig på!

Jeg ved jo godt, hvordan det er at stå på sidelinjen, mens ens fyr fjoller rundt med en anden.

Jeg har også kontaktet en af mine veninder, der også var i USA og kom hjem i år, hende har jeg simpelthen været for dårlig til at holde kontakten til! Det skal jeg bare! Jeg har lovet hende noget mellem jul og nytår, men der skal min bedste ven også holde fest en dag, og det skal jeg med til!

Den herre lækre italiener vi mødte i USA her i sommers i Vermont, flytter måske til Danmark. Min veninde rendte ind i ham forleden dag, han skal måske på CPH Business School, ret cool! Så er det jo godt, at han kender så dejlige danskere som os!

Jeg ved godt, hvad der kunne være galt. Jeg elskede mine venner her, da jeg tog på efterskole, men så havde jeg bare ikke tid og råd til at komme hjem særligt tit, så jeg så dem sort set aldrig, og det gjorde jo ondt.

Det er aldrig særligt rart at ville være to steder på en gang! Det er jo en fysisk umulighed!

Nu SKAL jeg altså til at kæmpe mere for alting, jeg er en fighter! og det skal jeg lige huske en gang i mellem. Det er fantastisk at vinde, men hvis jeg aldrig stiller op til kampen, så vinder jeg jo aldrig...

Det giver mening på papiret, men jeg skal lige forstå det 100% i mit eget lille hovede.

Nytårsaften nærmer sig, men jeg har heldigvis kontaktet nogle mennesker og fundet nogle eventuelle fester! Jeg kan højst sandsynligvis komme til pige-party i Varde, der hvor jeg gik på efterskole. Yes sir, det kunne være ok - det er bare laaangt væk!
Måske kan jeg komme med til fest i Odense, men der kender jeg ikke så mange, men min bedste veninde fra sidste år skal nok sørge for, at jeg ikke bliver palle alene i verden. Hvis jeg skal hos hende, så tager hun med mig til KBH bagefter, for hun skal alligevel noget herovre i weekenden efter - så kommer Desse vel også!

Ellers kender jeg nogle, der ikke skal noget herovre fra, så jeg kan jo lave noget med dem..

Det hele skal nok gå!

Jeg er lidt skuffet over at P ikke har kontaktet mig siden vi hang ud sidst. Men på den anden side, så kan han jo have det på samme måde med mig. Hvem skal ringe først?! Jeg har prøvet at tage mig sammen til det i 2 uger, men alt er bare forandret mellem os, og det er fandme ikke så let!

På den anden side, hvad har jeg at tabe!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Born to be a fighter er publiceret 14/12-2006 18:57 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.