17 år siden

New york i sigte

The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Taenk, saa var der faktisk en der kunne huske mig :) Naar jeg ikke har skrevet herinde i et halvt aars tid er det overraskende, men hvor dejligt! Isaer oven paa en skoddag...Maerkede virkeligt hvor utaalmodig jeg er efter at kunne sige alt det jeg gerne ville paa fransk!

I oekonomi har vi efterhaanden haft aaalt for lang tid til vores velgoerenhedsprojekt, saa vi sidder bare og haenger i klassen sammen med de andre grupper. Og fyrene fra hockeyholdet promenerer rundt og forsoeger at se ud som om de ikke aner at alle piger glor efter dem mens de drejer sig i den perfekte vinkel for at vise muskler og oever deres smil i vinduernes reflektion. Jeg synes aerligt talt at de er taabelige og deres facon og attituder er uudholdelige, de er ikke engang flotte (men det er vidst fordi min smag er dansk; generelt er jeg ikke enig med drenge-stilen her).

Hvad jeg bryder mgi mindst om er deres egoistiske humor, der selvfoelgelig skal afproeves paa den lille blondine der ikke fatter et kuk af det hele. Saa pludselig stod der en taarnhoej arrogant fyr og plaprede en remse af der loed som kinesisk for mig. Nu er jeg skraekkelig genert, saa hver gang jeg snakker med en jeg ikke kender paa fransk bliver jeg forvirret og roedmer ekstremt meget, saa oven i at jeg endelig fik opfattet at han stod og fornaermede mig temmeligt groft fordi han mente at jeg nok ikke forstod et ord (desvaerre har mine venner undervist mig grundigt i diverse fy-ord paa fransk) troede alle at stakkels lille mig er dybt benovet over at en populaer fyr som ham vil tale med mig. De skal altid lave grimasser eller spaende ben, ikke fordi det er specielt ondsindet, men man bliver er let offer naar man intet forstaar.

I aften - om 6 timer (her er kloken pt 15:45) - koerer jeg med skolen til New York! Det bliver virkelig spaendende; det er kun tre dage, saa der bliver meget at se paa kort tid, men glaeder mgi til at bo paa vaerelse med mine venner og hoppe i hotellets svoemmepoel og shoppe paa 5th avenue og se alle museerne; eller i hvert fald nogle af dem. Museums-stemningen blandt teenagerene er maaske nok ikke saa stor, men jeg haaber paa i hevrt fald at kunne lokke vennerne med ind i et eller to. Det er saa vildt at taenke paa, imorgen tidlig staar jeg op i new york! :D Det bliver virkelig et aar fyldt med oplevelser...

Og nu skal der pakkes :) Byebye, derude!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget New york i sigte er publiceret 14/12-2006 21:44 af vandmand.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.