Den bedste aften

Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg sluttede året af på den bedst tænkelige måde. Jeg starede år 2007 på den bedst tænkelige måde. Sammen med mine veninder, sammen med dem jeg holder af.
Startede hos mig med veninderne herfra. Vi spiste den mad Sa og jeg havde lavet. Det blev ret godt. Jeg følte mig lidt stresset og i ikke-festhumør i starten. Ved ikke hvorfor, var bare lidt nede. Ville hellere bare sidde lidt selv og bare slappe af. Men da vi var færdig med hovedretten og sad og hyggede blev det anderledes. Jeg blev utrolig glad. Vi sang en sang som mig og Be havde fikset. Og vi sang en til, og en til. Det var hyle morsomt og helt fantastisk når man sidder der og skråler på en pervers, fuldstændig åndsvag drikke sang.
Vi ryddede lidt op og drak. Gik masser af tid med at snakke og hygge. Havde the time of my life - endnu engang.
Vi fyrrede nogle raketter af en gang i mellem og skød en helveds masse partypropper af fyldt med konfetti. Der var i hvertfald pyntet til nytår hos mig.
Kl 24 ringede Be efter en taxi da vi havde drukket champagne og fyrret de sidste raketter af. Havde hørt hundrede skrækhistórier om dobbelttakster og ventetid, men det oplevevede vi ingenting af. Taxaen ville være der mellem halv 1 og 1, men var der 24.10. Så fik vi ellers travlt med at blive færdige. Det var kun be og jeg der ville til byen, så overlod huset til mine veninder. Der blev de og hyggede sig, og be og jeg tog ind og fyrrede den af på daisy. Mødte en masse nye mennekser, og kunne mærke at jeg var pæn. Fik en masse blikke og fyre der kom hen og ville danse og give driks. Lovede en af Be's venner at vi skulle have en dans senere og at det ville han glæde sig til. Det hele var utrolig sjovt. Vi tog hjem kl 3. Be var træt og Be's fætter + venner som havde lovet at komme og feste med os, var ingensteder. Vi mødte dem på vej ud, men der var vi lige blevet opsat på at tage hjem. Så det gjorde vi altså. Hjemme lidt i 4. Jeg var ikke træt længere, og mens be lagde sig op i min seng og sov, begyndte jeg at rydde op. Kl 5 lagde jeg mig op i seng. Og vi starede "morgenen" idag med at støvsuge og vaske gulv da vi lige havde samlet os. Det var en dejlig aften. Det hele var fantastisk. Det er det bedste nytår jeg nogensinde har haft. De sidste par stykker har egentligt også været ret forfærdelige, så forventningerne var ikke skruet ret højt op. Men jeg endte glad og lykkelig i min seng. Det var skønt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den bedste aften er publiceret 01/01-2007 14:57 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.