kamp dag??

Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Overgreb avler overgreb
Ansu Orheim ...
4 dage siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 19 dage siden
Hej dagbog, - jeg læste noget om i metro expressen om, at det var kvindernes kampdag? jeg ved ikke om det passer..men Det kan da ikke passe...uden at ville generalisere, - at disse sometider primitive skabninger, som stadig lader sig forblænde af ydre skønhed..Kan jeg kun grine af. De render rundt med yndre forestillinger om, hvad der er smunkt..noget de selv presser ned over deres egne og andres hoveder..Problemet er bare, at hvis man ser med øjnende, og ikke med hjertet...så får man det man fortjener..overflade..kvinder, der minder mig om påfugle..har jeg intet tiloverst for dem, og de virker som om deres kamp er gået fallit. Derfor, når jeg nu igen ser smuk ud..og piger så igen kigger lidt til min side..ender det nok med at jeg gør som sidst..beder dem om at pille af..for jeg er ikke interreseret i overflade mennesker..hende jeg søger, har hjerne, hjerte og sjæl..

iøvrigt var der en fyr der kom til mig og sagde, at hvis jeg søgte efter en på trommer..så kunne jeg få hans kort...what tænkte jeg...hvad fabler manden om..jeg er ikke i noget band..eller har tænkt på at skabe et...så snakkede jeg med en anden..han sagde, at han vidst havde hørt mig synge min sang dengang...aaah..han troede åbenbart at vi var ved at lave et band..også ville han godt være med..

Nå, men som sagt..prøver jeg jo på at komme lidt i form :) en ting er sikkert, mine kærligheds digte er ikke skrevet til smukke piger i den yndre forstand.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kamp dag?? er publiceret 08/03-2007 14:45 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.