17 år siden

Jo jo - den er sgu god nok......

Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Jeg har lyst til at råbe det ud til hele verden: Jeg er gravid. Så lykkedes det endeligt. Jeg har en lille 5-6 ugers gammel baby i maven….

Vi er så glade. Jeg var selv til læge i går, da H var på arbejde. Jeg havde forberedt mig på en kik-i-kut, men det skulle han ikke. Han skulle bruge noget urin, tog en prøve, sagde tillykke og så fik jeg nogle pjecer. Og fik at vide er jeg er sat til den 1. december. Så er det noget med at jeg skal derned igen sidst i april først i maj til en dobbeltid, hvor han skal starte vandrejournal og tage nogle prøver. Han sagde noget om en jordmoder – men jeg aner ikke hvad det var. Bare det ikke var at jeg skal bestille en tid dernede, for jeg hørte det virkelig ikke. Jeg prøvede at koncentrere mig, men var bare så glad…. Hm – må høre nogle der kender proceduren…

Jeg ringede til bedste veninde da jeg kom fra lægen (efter at have ringet til H naturligvis) og fortalte hende om det. Hun blev rigtig glad. Hun er selv mor, så der er da en, jeg kan stille alle de dumme spørgsmål.

Men hvor har jeg virkelig lyst til at fortælle det til alle. Jeg har lyst til at gå ud og købe alt muligt. Det virker som uendelig lang tid til, der er gået 12 uger. Ja, der mangler jo 6. Men – vente må vi hellere. I hvert fald lidt endnu..

Men jeg har det godt. Har kun kvalme af og til og ikke så meget. Til gengæld skal jeg vist til at have mad med i tasken hvor enten jeg går hen. Lige pludselig kan jeg blive sulten, og så skal jeg bare have mad, ellers bliver jeg helt svimmel. Mine bryster er ømme. Jeg er meget træt. Men ellers er det det. Det er da ikke meget. Lad os håbe, det bliver ved med at være så let…

Jeg er gravid..,. YES!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jo jo - den er sgu god nok...... er publiceret 04/04-2007 07:39 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.