17 år siden

Påskeferien der ikke eksisterer

Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Har droppet min måske-kæreste fuldstændigt. Bliver aldrig til noget. Gider ikke og gå at vente på at han skal finde ud af sine følelser, for det er mit liv ikke langt nok til. Hans eks blandede sig osse ved at fortælle ham at hun ville have ham tilbage - og så blev han først rigtig forvirret. Spurgte om vi ikke bare kunne være venner, det bekræftede han og siden har vi bare været venner. han skriver sommetider at han vil være mere end venner, men det er som om at jeg ikke føler noget for ham alligevel. Kun venskabeligt altså. Han er da utrolig sød, men meget modsat af mig, og ret glad for at tage i byen og sådan. Måske ikke min type alligevel. Hvordan kunne jeg osse tro, at jeg kunne få et velfungerende forhold med en fremmede? Har nok været sindsyg i gerningsøjeblikket. Nok om det.

Påskefderien, og jeg har ikke brugt den på andet end arbejde! Det er uhyggeligt, at jeg ikke kan slappe af bare en uge. Har fået en hel bunke chokolade, men nænner ikke at spise det. Efter at jeg stoppede til håndbold har jeg været bekymret for om jeg ville tage på. det ville være jordens undergang.

Glæder mig til en hel masse ting. Bl.a til d 24 maj, hvir LINKIN PARK spiller i Forum. Mig og en veninde skal helt klart afsted. Det bliver så vildt. Og fedt. Og ubeskriveligt. Glæder mig til Roskilde Festival, hvor jeg bare mangler et telt. Men pyt! Jeg sover bare på jorden. Så længe jeg kan komme afsted er der INTET som hindrer mig. Glæder mig osse til at mine eksamner er overstået, og til at jeg kan tage kørekørt. Skal bare lige lære hvor koblingen sidder og sådan noget. Glæder mig til sommer, friske jordbær, varme, sol, strand og ferie. Selvom det garanteret vil blive brugt på at arbejde.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Påskeferien der ikke eksisterer er publiceret 09/04-2007 16:08 af Gabi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.