Verdens bedste weekend..! YAY!

Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Findes der noget bedre end absolut ladhed? Findes der noget bedre at bruge sin weekend på end at dase sammen med verdens bedste venner? Det bedste af det hele var egentligt at det var så fantastisk vejr og at de voksne holdt sig væk. Det er nu en gang skønt at ens arrangement blev en succes.

Det hele startede med at min veninde og jeg opdagede at vi havde det rigtigt hyggeligt sammen. Vi har aldrig rigtig været sammen på samme måde som man er med sine venner, hjemme ved hinanden, spise, sove.. Den slags. Men det begyndte vi på. Og det endte ud i at vi ønskede at lave et arrangement for vores venner. Vi kender hinanden fra et ganske bestemt miljø og vi inviterede lige præcis dem vi kendte derfra. Det foregik i Republikken (ligger lige ved Sorø - link: http://www.bgsbroby.dk/fortaellehus.htm - ikke direkte til Republikkens hjemmeside (ved ikke om der er en) men man kan i hvert fald læse om projektet der) og meget af det er udendørs og ganske primitivt. Det var ufatteligt rart at folk kunne finde ud af at lave bål, og hvis jeg skal komme med et absolut højdepunkt så var det HELE WEEKENDEN! Det var alt sammen så godt at det er vanskeligt at fremhæve noget frem for noget andet. Det mere negative må så være Andrea' og Tobias' evner til at tage med toget og mine evner til at koge æg! Det kan jeg bare ikke! Der er aldrig nogen der har syntes at det var besværet værd at lære mig at koge æg, og nu er man jo blevet så voksen at det kan man bare.. Herre Gud! Og der kaldte jeg så på Pelle.. Faktisk burde folk være stolte af mig, fordi jeg helt selv, af umådelig træthed, gav afkald på titlen som Gud.

Ja, jeg ved at det meste af dette er temmelig indforstået og ret så intern snak med folk som ikke læser her på siden, men det går nok.. Der er jo ingen som tvinger jer til at læse det. :) Måske jeg bare skal holde mig til at hylle stemningsfuld guitarklimpning omkring bålet i sådan al almindelighed. Jeg holder meget at bål, men endnu mere af natten. Og jeg holder meget af at gå tur om natten, især sammen med mine venner. Og det gjorde vi jo også. Altså Pelle! Tænk at foreslå at gå ind på en kirkegård klokken 2 om natten! Og altså resten af os! Tænk at vi bare fuldte trop.. Men det var nu hyggeligt indtil han (Pelle) begyndte at snakke om dæmonernes time (ca. klokken 3) Er man så lidt geek?

Det er så skægt hvordan man tænker på sådan en weekend ugen efter. Det hele bliver så rodet og det er temmeligt umuligt at genfortælle (kronologisk) - ikke fordi jeg prøver- Jeg tror jeg vil komme til at huske weekenden glimtvis, med en masse små halvuafhængige brudstykker af ting vi har lavet. Som fx gåturen på kirkegården, samtalen på høballerne lige efter dåseskjul, klumpen på græsplænen under den dejlige sol, madlavningen, samtalen med Sarah efter at KBH'erne var taget afsted til toget. Den slags. Det er det der bliver husket fra mit vedkomne af. Og mine æg! Bvadr! Men der var ikke nogle af de andre der gjorde noget og det skulle gøres. Selvom det nok ikk var mig der sku ha' gjort det..

Jeg vil bare sige tusind tak for en forrygende weekend! Håber fandme det bliver lisså fedt i Pinsen, selvom mange af jer ikke kan komme..! Godnat!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Verdens bedste weekend..! YAY! er publiceret 21/04-2007 00:27 af Sidsel Varmark (ShiinaVayr).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.