17 år siden

En kamp for sit liv og sine rettigheder!

13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Kære Dagbog!

Det er meget længe siden sidst, men der er godt nok sket en del må jeg indrømme. Min medicin hjælper mig nu så godt at jeg bedre kommer igennem det hver gang jeg oplever en nedtur, og jeg er generelt blevet en meget gladere og ikke mindst roligere person efter at medicinen begyndte at virke for alvor.

Medicinen får mig til at åbne op for det kaos der er i mig og de store følelsesmæssige prøvelser jeg bliver udsat for! Man kan sige at fra min side har medicinen været ment som et led i kampen for mit liv og en tilværelse hvor jeg kan fungere uden de store op og nedture.

Min samtaleterapi hos psykologen er altafgørende for at jeg kan fungere. Det er ikke kun for at få åbnet op for og vendt alle mine tanker og problemer, men lige så meget for at arbejde med hvordan jeg kan blive bedre i sociale sammenhænge. Derfor er det så vigtigt at jeg får overbevist kommunen om at de skal dække mine udgifter i forbindelse med behandlingen hos psykologen.

Jeg har besluttet at kæmpe for mine rettigheder til et normalt liv fordi jeg fungerer godt når jeg bare får den rigtige hjælp og støtte. Jeg vil undersøge hvordan jeg aktivt kan gøre noget for at fremme forståelsen for psykisk syge / folk med psykisk funktionsforstyrrelser fordi det er så vigtigt at understrege at vi er en stor gruppe mennesker som bliver tabt på gulvet i det offentlige system fordi vores problemer i hverdagen ikke bliver anerkendt og forstået. Derfor har jeg nu meldt mig ind i både OCD-Foreningen og i SIND. En psykisk lidelse er et handicap på linje med fysiske handicaps og problemerne er måske større for psykisk handicappede fordi problemerne ikke altid er så indlysende som hos folk med fysiske lidelser. Der er simpelthen tale om et kæmpe hul i lovgivningen på dette punkt. Jeg har selv et fysisk handicap som tilmed er meget sjældent, samt en psykisk sygdom (OCD) og en psykisk funktionsforstyrrelse (Selektiv Mutisme) og har derfor oplevet denne problemstilling på egen krop.

Spørgsmålet er så bare hvordan jeg skal gribe det an. Har overvejet at henvende mig til tidsskriftet Psykologi som jeg selv abonnerer på. De ville måske være åbne overfor at skrive noget om fx Selektiv Mutisme for at udbrede kendskabet til det...

Her til sidst kan jeg da lige fortælle dig at jeg er blevet optaget på Tilvalgsstudiet på Psykologi og det er jeg helt vildt glad for.

Jeg vender snart tilbage med måske nogle flere reflektioner...

Din Ashley

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En kamp for sit liv og sine rettigheder! er publiceret 09/05-2007 11:26 af Wendy Walker (Ashley).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.