17 år siden

Spacemermaid i Bogkalenderen

Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Er det virkelig mit liv det her? Forlaget har lige kontaktet mig om, at "1001 tårs tøsetanker" er i Bogkalenderen for maj, der ligger på biblioteker og cafeer. Nu har jeg opsporet den, og det er en super flot placering, lige når man åbner den. Fik godt nok sug i maven!!!!!!!! Og jeg var lige ved at sige til den nærmeste, at det var min bog. Går og bølger mellem storhedsvanvid og mindreværd. Åbner ikke bogen mere af angst for at finde fejl. Men den er da med i tasken. Er lidt bange for anmeldere. De er en farlig race. Men det betyder mest for mig, at mine familie og venner er ok med det hele. Og at mine trofaste netlæsere kan holde den yngre Space ud :-D

Ellers mødtes jeg med en anden debuterende forfatter igår (wauv - det lyder blæret - føler stadig, det er noget, jeg leger). Vi har en fælles veninde, der synes, vi ville være et godt match! Og det var vi! Vi spiste druer om kap og vil starte et skrivekursus. Det skal adskille sig fra de tilbud, der er lige nu. Vil ikke fortælle mere om det, før det er realitet, men det bliver sjovt og anderledes. Jeg var helt oppe at køre, da hun var gået og fik en sms om, at hun havde en god fornemmelse med det her. Det har jeg også.

Glæder mig vildt til at få banket nogle ting op. Det kan da kun gå ... galt. Og så kan man da i det mindste sige, at man prøvede.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Spacemermaid i Bogkalenderen er publiceret 09/05-2007 13:06 af spacemermaid.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.