Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
7 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
8 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
8 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
4 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
10 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
10 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
8 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Husets dyr er meget solidariske med mig. Ofte når jeg ligger på siden, så ligger hunden ryg mod ryg med mig, som en anden varmepude, eller ved rundingen mave og ben. Katten nyder at ligge bag mine ben, eller hvis jeg ligger på ryggen, at give mit brystparti en omgang massage med klør og det hele, for derefter at falde tungt ned, som om at nu er dagens gode gerning gjort.

Var ved læge i dag, og vil nu blive indkaldt til en ny røntgenundersøgelse. Sidste gang var også tilbage i 1989, så der kan jo være sket forandringer. Fysioterapeuten havde ikke som lovet sendt et brev med hendes observationer, hvilket irritere mig når det var aftalt. Syndes at undersøgelsen ved lægen gik for hurtig og var for overfladisk, men jeg var jo også kun klemt ind, hvor han lige havde et hul. Det positive i mine ryg problemer er, at jeg som en anden læge anbefalede, er kommet ned under en 40 timeres arbejdsuge. Ikke fordi at det passer mig, men jeg kan simpelthen ikke sidde længere uden store smerter.

Kan ikke lade være med at tænke på, at det er en skam at min far ikke er en bedre skuespiller, eller bare en lille smule løgnagtig. Så havde det ikke være nogen problem at få den rollator. Da ergoterapeuten var der, havde han en god dag og han spurtede af sted som om at nogen var efter ham. 10 min. efter hun var taget af sted, måtte han lægge sig på sofaen pga. smerter i ryggen. Han er lidt som et lille barn engang imellem, som skal vise hvor dygtig han er. Det gjorde han så også og kollapsede.

Skal ud til sælgeren en af dagene pga. at bilen ikke er nået at blive fri kørt til tiden, så skal servicekontrakten forlænges. Er ellers brændt lidt varm på en større model bla. pga. bedre plads og siddekomfort, men skal også være realistisk. Hvis jeg var 100 % sikker på at være på toppen, og ikke have nævneværdige problemer med ryggen, så havde jeg købt den. Men sådan som det er gået igennem længere tid, så vil jeg ikke handle overilet.

André ringede i går. Han var meget utilfreds med en af de kvindelige ansatte. Som regel kommer han bedst ud af det med kvinder, men hende her gik fuldstændig galt i byen. Startede ud med at vække ham med vand og senere behandle ham og de andre beboere, som André fortolkede det – som børnehavebørn. Det ville han ikke finde sig i, så enten måtte hun gå ellers også gjorde ham. Basta….Har fået af vide i dag, at hun efter 2 dage på arbejde er fyret.

Det er et rigtig smart toilet som den store af drengene har monteret. Det er lige før jeg bliver helt misundelig. He he. Man kan ikke smække brættet i. Den lukker sig ” næsten ” selv. Nu er det ikke små børn vi har mest besøg af i huset, men det er genial til småbørnsfamilier, hvor de små poder ikke risikere at få fingrene i klemme.

Vil ud og sætte frisk kaffe over til min hårdt arbejdende mand. Det har han fortjent.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vartet op er publiceret 09/05-2007 14:05 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.