17 år siden

Tast dit, tast dat

feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 2 måneder siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
og ingen længe får jeg fnat... Bla bla bla….

Hold op hvor kan mit mobil selskab rende mig et vis sted lige nu. Blev fejlinformeret og sendt ud til en nærliggende butik, hvor jeg ville kunne få en ny telefon med det samme. Ja tak hvis det bare det ikke er et erhvervs abonnent. Hjem og ringe min klage ind. Beklager mange gange, fejlinformation, leveringstid ca. 12-14 dage, og ring endelig hvis der er spørgsmål – DET KAN DU BANDE PÅ JEG OGSÅ GØR !
Her står jeg med taster som kun virker efter velbefindende, og har brug for en ny tlf. Hmm

Var ved samme ude og se på Claus´s fødselsdagsgave. Hmm der er også leveringstid. 6-8 uger skal jeg regne med. Sælgeren så underne på og sagde – du må holde meget af ham. Kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet og svarede – det gør jeg skam også.

Var hjemme ved min far i forbindelse med ergoterapeutens besøg. Hun ville gerne have min far ud på en længere gåtur, for at vurdere ham endnu engang. Umiddelbart mente hendes bagland ikke at der er behov for denne hjælpemiddel. Føler det lidt som om det er mig som er hysterisk, og maler fanden på væggen. Spurte ind til en evt. el knallert, så han kunne blive lidt mere fri, og ikke skulle være afhængig af at blive kørt hele tiden. Det skulle også vendes med baglandet først.
Jeg synes bestemt ikke at det er helt vild sjovt, at han er blevet så hæmmet, men mener så også, at der hvor det er mulighed for at lette hverdagen for ham, skal han også have den hjælp han kan få.

Den store af Claus´s drenge komme i dag og tilslutter et nyt toilet. Jeg har lagt veto ind på et nyt i forbindelse med at den mindste skal flytte herhjem. Vi har 2 her i stueetagen, hvoraf den ene ikke virker, og har ikke gjort det i længe. Claus og hans drenge har en ide om at være toilet læser, og kan bruge fantastisk meget tid derude. Det irritere mig grænseløst, da jeg mener at det er bare noget som skal overstås. Nu kan de få et toilet for dem selv, hvor de kan læse og sk…. så meget det passer dem.

Alt mit renderi i dag kan mærkes i ryggen, så jeg vil smutte en time på langs inden jeg skal ud at køre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tast dit, tast dat er publiceret 07/05-2007 14:14 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.