17 år siden

Et sort spøgelse med 4 ben

Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
24 dage siden
Kære far ❤️
Musenmia
5 år siden
En træls fredag
David Hansen...
2 måneder, 8 dage siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 19 dage siden
Skal have taget mig sammen til at få fastgjort min hunds tæppe til dens kurv. Hver gang jeg rejser mig, så rejser hun sig også og følger trop. Ofte medbringer hun tæppet i sin iver for at jeg ikke skal blive væk for hende, og den ender på gulvet et eller andet sted i huset.

Jeg var på skattejagt i går. Var forbi min far, og han nævnte sådan henkastet, at hundesnoren og hans jakke var blevet væk for ham. Tror at han er frustreret over at tingene forsvinder. Har prøvet turen nogle gange, så jeg kender efterhånden gemmestederne. Utrolig nok så formår han ikke selv at lede efter det. Fandt yderligere et par bukser, hans sandaler, et lommetørklæde og en enlig strømpe, som han ikke havde nået at opdage var væk. Jeg har til dato fundet det hele som er blevet væk for ham, med undtagelse af det par briller han mistede, da han havde medicin forgiftningen. Den gang var han jo også ude at gå og blev kørt hjem af politiet.
Skal derhjem her i formiddag. Ergoterapeuten kommer forbi. Blev ikke klar over hvorfor, men regner med at det er med en rollator. Håber det i hvert fald.

Vil have set på en ny mobil tif. i dag. Er lidt irriteret over at den jeg har ikke kunne holde til jeg skulle skifte bil, da jeg regnede med at få en ny leveret sammen med den. Engang mente jeg at mobil tlf. var et unødvendig onde, men i dag er jeg glad for den. Er dog også pålagt arbejdsmæssig at have en.

Lidt pudsigt, så mødte vi min brors kusine ude i Bilka i går, som vi var ved konfirmation ved i lørdags. Gad vide hvor mange gange jeg er gået forbi hende uden at genkende hende før i tiden. Hendes søster og moster var meget interesseret i at tale med mig ved festen, og høre om hvordan mit liv havde formet sig. Specielt hendes moster var meget sød.

Jeg vil ind og genere hunden. Hun er kravlet ind under min dyne. Har måske set mor her lege huleboer, og synes det er vældig hyggelig. Bliver helt sikkert drøn fornærmet når jeg fjerner dynerne for at hænge dem ud ;-D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et sort spøgelse med 4 ben er publiceret 07/05-2007 08:09 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.