Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
14 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
14 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Med sådan en sød kone, så kan manden ikke andet end være rar. Den besked fik Claus i går af en ældre dame, som jeg ofte har kørt med. Det er sket et par gange at han er kommet hjem og fortalt om kundernes tilkendegivelser over min måde at være på. Det varmer når det bliver husket, og værdsat. Jeg er heller ikke sent til at hjælpe dem ind eller ud af bilen, samt at bære deres vare til døren, når jeg alligevel har poserne i hånden. Det er ofte de små ting i hverdagen, som kan rede resten.
Claus har været ude for den første dødsfald i familien Danmark. Det sker at man lærer kunderne rimelig godt at kende, da det ofte ( specielt om dagen ) er de samme som benytter os. Jeg har ikke tal på hvor mange som er faldet fra i de år som jeg har kørt, men med nogen af dem har deres bortgang berørt mig mere end andre.

Har fået brev fra Sølund, og er nu officiel toilet clener. Desværre på tidspunkter hvor flere af de gode bands skal spille, men det er der ikke noget at gøre ved. Regner med at skal følges rundt sammen med André, da vi er sat ” på ” på de samme tidspunkter. Det skal nok blive hyggelig, selv om jeg er spændt på hvordan min ryg vil te sig.
Han har haft nogen dumme dage hvor han ikke har kunne sove, og først stået sent op. Situationen omkring den kvindelige ansat som blev fyret, har givet uro, samt overgangen til ny medicin. Det var selvfølgelig ikke kun hans klage som medførte hendes fyring, men helheden i hendes personlighed, samarbejde med det eksisterende personale, plus håndtering af beboerne. Man skal være lidt af en speciel støbning med meget tålmodighed, høj tolerance tærskel, samt forståelse for at arbejde med handicappede. En uddannelse er ikke altid nok, man skal også have personligheden som kan håndtere og rumme disse mennesker. Det kan man ikke læse sig til !
Stedet er ved at søge om ekstra timer, så de har mulighed for at sætte en person100% på når han har det skidt. Vi håber alle at situationen omkring ham bliver bedre når det nye medicin virker optimalt, ellers skal der ses på et altanstiv sted, hvor de har recesserne !

Jeg ved ikke om det er ris til egen røv at jeg bider tænderne sammen og smerterne i mig. Hvis jeg skal igennem samme arbejdsgang mht. at finde ud af årsagen til mine ryg problemer som min far, så har det lange udsigter Det tog lang tid før han var hele møllen igennem med røntgen, speciel læge og scanning. Har dog fået indkaldelse til røntgen om ca. 3 uger.
Claus er på nakken af mig konstant mht. at jeg skal passe på mig selv. Ved det godt - skal nok, men har det også i baghovedet, at jeg ikke vil lægge for meget byrde over på ham. Føler mig som sådan ikke syg, men kun begrænset, og det vil jeg ikke udnytte. Ved at han vil hoppe og springe rundt hvis jeg beder om det, og det skal han ikke – specielt ikke hvis/når jeg kan selv. Er måske lidt dum stædig alligevel ;-D

Må hellere blive rørt lidt inden aftens og nattens dont. Der er musik i byen, og mange af kunderne i aften vil være i kategorien – brokkehoveder. Lidt træls at man ved blot et musikarrangement kan forudse problemstillinger, hvor man virkelig har lyst til at køre hjem og lade kunderne gå.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ros til egen røv er publiceret 12/05-2007 12:59 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.