Ferie
Hanna Fink (...
8 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
5 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
7 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
7 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
3 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
3 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
7 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
3 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
8 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
3 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
7 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
7 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
7 år siden
i mine forudsigelser for nattens dont, men valgte også meget taktisk at køre efter alle andre end dem. Havde dog en som jeg havde mest af alt havde lyst til at skubbe ud i svinget, men det var fra en privat adr. Fik at vide at det var det var et lorte firma med bund karakter, dårlig service osv. Selv samme mand var jeg ved af køre fra og melde turen forgæves, da jeg havde ventet i 5 min. på adr. Hvis han havde været klar, så var der en anden som kunne have ventet 5 min. kortere på en vogn. Hmm… Havde endvidere 6 forgæves, som også kostede en del tid.

Vi fik ekstra ordinært den mellemste her hjem i går. Der er blive weekend på efterskolen, men knægten havde ikke tænkt sig at efterkomme de planer skolen havde, og havde flere gange ignoreret lægernes pålæg, og spisetider. Hans mor ringede og fremlagde problemstillingerne og hendes efterhånden vante udtagelse – Jeg gider ham ikke mere !
Ikke noget at sige til at drengen ikke har en dyt respekt for hende, når han gang på gang får den smidt i hovedet. Siger selv, at han har mere respekt for mig end hans egen mor. Hmm… Måske fordi at jeg står 100 % ved det jeg siger og gør !
Han fik en opsang af Claus da han kom her hjem og måtte erkende, at ligegyldighed nok ikke er vejen frem. I den kommende uge skal vi melde ham ind i 10 kl. på den nærliggende skole, og have ordnet div. formaliteter med adr. ændringer osv. Han er en god dreng, og vi vil gøre alt som står i vores magt for at han får genopbygget det basale grundfundament, så han kan blive klar den store verden. Det bliver nok en større omvæltning og mundfuld for os alle tre, men vi er alle indstillet på at få det bedste resultat i den sidste ende, så mon ikke at det lykkes ;-)

Må hellere få lagt lidt fra dagen, inden jeg skal på arbejde. Har fundet ud af at mange vælger at holde fri søndag, mandag og tirsdag, hvilket godt kan blive en god forretning for os andre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fik ikke helt ret er publiceret 13/05-2007 13:44 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.