17 år siden

Stille og rolig

poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 5 dage siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Fik hentet min trollerik ved toget. Spurte om han havde fået noget at spise, hvilket havde begrænset sig til et par hurtige Cheeseburger fra McDonald's. Blev enig om der godt kunne klemmes lidt mere ned, og kørte ind på McDonald's i byen. Tog maden med, og fandt en bænk med udsigt over havnen. Munden stod ikke stille på ham. Han fortalte om oplevelser han havde haft siden sidst, og om et par af de andre beboer.
Jeg fornemmede at han var lettet over at være hjemme. Undgik at tale om div. problemstillinger, da jeg synes at han skulle have lov til at til at lande og få lidt ro på først. Blev hjemme efter jeg havde hentet ham og i går, så jeg kunne få en fornemmelse af hans sindstilstand. Han virker okay, men her kan han også mentalt slappe af, så der er nok forskellen. Har talt med ham om at lave en liste med forskellige projekter, som han kan gå i krig med. Han kan godt lide at være aktiv, men på hans præmisser og tempo selvfølgelig.

Blev ringet op af stedet i går. Den tilsynsførende fra kriminalforsorgnet vil gerne aflægge et besøg her. Det skal han selvfølgelig være velkommen til.

Jeg talte i går med visitationen ved kommunen. Havde skrevet alle fakta ned, så jeg bare var klar til kamp. Er blevet løbet over ende så mange gange, at erfaring har gjort mig lidt af en tornado når det gælder samarbejde med det offentlige / kommuner. Fik også blodtrykket op, da han sagde at der stod i min fars papir at han havde et misbrug. Gu fanden har han ej et misbrug. Min far var konfus i forbindelse med erklæring af sygdommen, medicinering og at han mere eller mindre mistede hans identitet fra den ene dag til den anden. Derfor gik det galt med medicinen og han fik/tog for meget. Han har altid været meget punktlig mht. medicin, men var forvirret og blev i tvivl om han havde taget den, og tog så igen og igen. Derfor har man altså ikke et misbrug, hvilket jeg ikke vil acceptere at det står som sådan. Har selv måtte rette / gøre opmærksom på tvetydighed i egne papir, og derfor reagere jeg nok også kraftig derpå.
Ham jeg talte med, prøvede at underkaste overlægens anbefaling ved at sige at ” han kunne mene at min far skulle opereres for diskosprolaps, men derfor blev han det ikke. På lege fod, så kan/ skal lægen heller ikke bestemme om han skal have en rollator ”. Enden på vores samtale blev, at han ville kontakte områdecenteret, og derefter mig igen. Måtte ud af døren, da jeg skulle køre min far ud til hans besøgsveninde, og derfor tog Claus imod besked da han ringede tilbage. Jeg vil blive kontaktet af den ledende ergoterapeut og sagen vil blive taget op og revurderet igen, så evt. misforståelser kan blive rettes. Det glæder mig, selv om jeg er klar over at ” kampen ” endnu ikke er slut.

Mine ” engelske ” svigerforældre kom i går. Lidt uheldig at det faldt sammen med at André også kom hjem, men det var jo ikke til at forudsige. Min svigermor skal have fornyet hendes kørekort, og det lader sig åbenbart ikke gøre i England. Vi lavede tyk grin med min svigerfar, da han ville udbringe en skål for ” the chef ”. Claus vente glasset imod mig, og svigerfar så fuldstændig desorienteret ud. Hans engelske fortolkning var en skål til den som havde lavet maden, og ikke til ” the boss ” , som Claus ynder at kalde mig.

Jeg skal på sygehuset til røntgenundersøgelse i dag. Er spændt på om der er sket forandringer siden sidste gang i 1989, og om den undersøgelse er nok til at give en forklaring på de smerter jeg har.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stille og rolig er publiceret 08/06-2007 08:20 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.