Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 10 dage siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Jeg morer mig lidt over den forlegenhed folk får når de udtaler sig mod bedre viden. Fik i går 3 mænd til en vant rute imellem 2 værtshuse. Manden på forsædet tiltalte mig med fornavn, og jeg så underne på ham uden at kunne genkende ham. Spurte om jeg skulle kende ham, idet at mene at folk som kan huske mit fornavn og udtale det rigtig, budte jeg også kende. Ifølge Danmarks statistik er vi kun 147 som bæger dette navn ( med samme stavemåde ).
Han fortalte at han kendte Andrés far og derfra også mig. Havde åbenbart ikke gjort særlig indtryk, da jeg ikke synes at kunne huske ham. Altså manden på forsædet. På et tidspunkt sagde han grinene, at han håbede ikke at vores søn lignede min tidl. svoger / Andrés onkel som er retarderet. Jeg så på ham og sagde – det gør han faktisk, da også han er retarderet. Om ikke i samme grad, men han er det. Resten af turen brugte han på at undskylde hans udtagelse. Jeg kunne ikke lade være med at grine af ham. Ved at der ikke var ondt ment, og tog det ikke personlig. Forsikrede ham om at det var okay, hvorpå der kom endnu en stribe undskyldninger.
Mental retarderet er det som man i ” gamle dage” kaldte evnesvag / åndsvag, og har lært at leve med at det er en alm. udtagelse i forbindelse med at vi ” alm. mennesker ” udtaler eller begår en knap så heldig handling. Bruger nu selv mere ordet dum eller ikke rigtig klog hvis jeg skal kommentere i den retning, selv om at betydningen i sidste ende er den samme.

For mange år siden kørte jeg med 2 par som havde kendskab til min vognmand og hans tidl. kone. Jeg fortalte ikke at det var mine forældre, før den ene af kvinderne nedgjorde min mor og hendes selvmordshandling. Tror at hun meget pludselig blev ædru da jeg sagde, at jeg kunne kun give hende ret, da det var min mor og at det var min far var vognmanden. Også her udløste forlegenhed en stribe undskyldninger, og en meget hurtig udstigning ved adr.

Hvis svigermor havde være i byen i går, så havde jeg hentet hende og gået på værtshus. Ikke fordi at vi har været det før eller hun har tildens til dette, men opdagede Kim Larsen givgas på sådanne. Lidt pudsigt at det kun er lidt over en uge siden jeg så ham sidst på Sølund, og før det,for rigtig mange år siden. Svigermor er helt vild med hans musik, så det kunne have været rigtig hyggelig hvis hun havde været her.

Claus er overe at hente den mindste på efterskolen i dag. Ex konen ringede i går og brokkede sig over at Claus havde opgivet indflytningsdatoen til folkeregisteret til før den første, så hun muligvis mistede noget boligsikring. Han havde også i første omgang opgivet indflytningsdatoen til d. 1/7, men var blevet rådgivet til at skrive d. 26/6 pga. den administrative procedure ved kommunen. Hun ( ex konen ) skulle returnere en underskreven blanket vedr. flytning, men nu ville hun se om hun huskede det. Hmm godt man ikke er en ex heks, og der ikke er så mange år til at samarbejdet, eller mangel på samme med hende ophører.

Må hellere komme i tøjet inden teenageren træder ind af døren. Lidt spændene og nok også noget af en omvæltning at have en af børnene fastboende igen. Har truet med at være den onde stedmoder på fuld tid og fået at vide, at det glædede han sig til.Hmm.. ved ikke hvorfor jeg ikke bliver taget alvorlig.Måske fordi han kender mig og ved at det ikke bunder så dybt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Uvidenhed kontra forlegenhed er publiceret 24/06-2007 13:19 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.