17 år siden

Bøvl

Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 4 dage siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 15 dage siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Stod op kl. 08.00 i går for at ringe til min fars læge pga. han skal have en erklæring på hans sygdom, så han kan komme på en fleksibel venteliste i en boligforening. Dvs. at han har større mulighed for en bolig, og som samtidig har en acceptabel beliggenhed i forhold til at han helst ikke skal have trapper. Lægen var sygemeldt og jeg aftalte at ringe igen i dag og fik samme besked. Talte med en af de andre i huset som sagde, at for at udarbejde sådan en erklæring, så skulle han have en dobbelt tid. Hold op hvor bøvlet. De har samtlige oplysninger på ham. Hmm

Talte med min far i går. Påhænget var indlagt til afgiftning igen – igen. Jeg har ikke tal på hvor mange gange hun har været den tur igennem. 24 timer på den psykiatriske skadestue, og så ellers ud af døren med antabus.
Min far havde åbenbart mandet sig op til at sige til hende, at hvis hun skulle være der, så var det på antabus. Er 99.9% sikker på at hun falder i inden længe igen, som hun har gjort det sidste 30 år. Har dog holdt sig på måtten i en periode på 6-8 mdr. i den tid min far har kendt hende. Den gang havde de det jo godt sammen, som han undskylder sig med når jeg prøver at forklare ham problematikken i hendes alkoholproblem. Har sagt til ham, at hvis hun flytter ind så kommer jeg ikke mere, og kender jeg min søster ret, så vil hun heller sætte hendes ben der, og slet ikke med et barn. De få venner han har vil også vende ham ryggen, da de heller ikke kan acceptere hende. De har det som jeg, som står fuldstændig af over for hende.
Jeg er og har været så inderlig ked af situationen på det sidste. Føler mig som et dårlig menneske, specielt da det er min far det berører. Har fortalt ham at grunden til at jeg reagere som jeg gør, er at jeg holder af ham og er bekymret. Synes at han har problemstillinger nok i sig selv, og behøver ikke at påføre sig selv yderligere. Har forklaret også ham, at når han kommer i anden bolig har han ikke råd til at have hende boende. Dels vil de reducere i hans pension og evt. boligsikring, samtidig med at han aldrig vil få en krone af hende. De få perioder hvor hun ikke har brugt penge på spiritus, har hun brugt pengene på tøj og andet ” skrammel ”. Fik fat i hendes områdeleder i går som fortalte, at de ( heldigvis ) ikke gav medicin uden for deres distrikt. Påhænget har prøvet på at få det leveret hos min far. Hun (områdelederen ) forstod udmærket problematikken omkring påhænget, men havde ikke mulighed for at hjælpe. De havde prøvet så mange gange, men hun har hver gang trukket sig når hjælpen var der. Skal med min far til ejendomsmægler i dag. Køber har skrevet under, så nu er det hans tur.

Fik lavet den endelige bestilling på den nye Mercedes i går. Denne gang med lædersæder. Hold op hvor har jeg bandet stofsæderne langt væk de sidste 2 år. Specielt hvis jeg ikke havde opdaget at folk havde skidt eller pisset i bukserne inden de kom ind. Puha…. Havde et par ekstra ” ønsker ” , men udover den generelle prisstigning, så synes jeg ikke at det var så voldsom. Selvfølgelig er det mange penge, men i sidste ende er det min arbejdsplads.

André den lille klovn har brækket kravebenet 2 steder. De havde været 3 på en knallert og væltet. Han har tidl. fortalt at de havde kørt 2, og også blevet formanet om at det gør man altså ikke. Han er jo ikke som børn er flest, som nok ville holde deres mund med sådanne bedrifter – nej han nærmest praler med det. Han har dog ringet rundt til de andre ” børn ” og sagt, at de skal holde sig fra at køre flere på knallert da det kan få konsekvenser.

Har taget fri i dag. Har mange hængepartier som jeg vil have bund i.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bøvl er publiceret 27/06-2007 11:02 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.