17 år siden

Skræmmende personlighedsændring

Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Jeg tror hvis man ikke har kendskab eller har mødt en alkoholiker, påvirket og ædru, så kan man ikke forestille sig hvilken forskel der kan være. Man kan selvfølgelig ikke dømme alle alkoholiker over en kam, da der kan være stor forskel på hvilken påvirkning det har på personligheden.

Mødte påhænget ædru i går, hvilket jeg har gjort før. Hun var eller prøvede at være så sød over for mig. Spurte ind til hvordan det gik ved ejendomsmægleren, og sagde tilmed, at det var godt at min far havde mig til at hjælpe sig. Hmm,,, prøvede at skjule min foragt for hendes andet jeg. Den kvinde jeg mødte i går, er ikke den kvinde jeg hader og væmmes ved. Den ædru kvinde er sød, om lidt usikker på den verden hun befinder sig i. Hun er en som man føler lyst til at hjælpe og værne om, men jeg trækker mig alligevel. Ved hvor mange mennesker som igennem tiderne har ønsket og prøvet på at hjælpe hende. Ved fra hendes datter, at hun måtte flytte langt fra byen for selv at overleve og komme videre. Hun magtede det ikke mere.

Det tog 2 timer at gennemgå papirerne ved ejendomsmægleren. Min far skrev under og har til den 31/10 til at finde noget andet. Datoen kan rykkes frem hvis det lykkes før. Rart at vide at - så langt så godt. Han sagde selv i går, at det var vist på tide af finde noget andet, da trapperne op til soveværelset efterhånden voldte ham stor besvær.

Vores teenager er i fuld gang med at male hans ” nye ” værelse. Kan ikke forestille mig at vi vil få nær så mange problemer med ham, som hans mor havde. For det første har vi en anden indgangsvinkel til problemstillinger og for det andet, så husker jeg så tydelig hvordan det gik i hårdknude med Michelle, da hun boede hjemme. Indimellem kan luftforandring være godt for alle, selv om det kan være svært at acceptere.
Michelle har siden hen givet udtryk for, at hun ikke forstod at Claus ikke pandede hende en med den opførsel hun lagde for dagen. Hun var virkelig en strid lille møgunge, hvor jeg på et tidspunkt ikke ville have fortænkt eller bebrejdet Claus i at have pakket sit gode tøj og gået sin vej. Heldigvis overlevede han, og hun er i den anden ende blevet en sød og dejlig pige.

Mine engelske svigerforældre kommer en smut forbi inden de drager syd over. Må hellere få lavet noget frisk kaffe, da de snart må være på trapperne.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skræmmende personlighedsændring er publiceret 28/06-2007 12:03 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.