13 år siden

Skal holde mig fra det

Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
1 år, 1 måned siden
Ferie
Hanna Fink (...
6 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
8 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
8 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
7 år siden
I'm back!
Gittepigen
6 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
7 år siden
Træt af ustyrlige køtere....
Kianna Kitte...
3 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
3 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
7 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
6 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
6 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
5 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
6 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
1 år, 10 måneder siden
Skæbne
Hanna Fink (...
7 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
5 år siden
men gør det alligevel gang på gang. Jeg læser og opsummere sagsakter, vurderinger og konklusioner. Bliver gal, harm og frustreret over den fremlæggelse som følger mig i hælende.

For det første så har min barndom og opvækst ikke nogen betydning i forhold til min søns handicap - så hvorfor nævne det !
For det andet så var det MIG som bad om at få ham på en observeringsskole, da jeg fornemmede at noget var galt, og igen senere, så var det MIG som bad om at han blev undersøgt på børene psyk. da jeg mente at han ikke hørte i kategorien – adfærdsvanskelig, som de havde sat ham i.

I papirerne fremgår det som om det er noget de har sat i stand, og at vi har været en resursesvag familie.

Jeg skal give dem resursesvag – skal jeg og har jeg også gjort. Har fornemmet hvordan nye ansigter er blevet overrasket ved personlig møde. De har selvfølgelig læst tidl. skrevet sagsakter og opsummeringer skrevet på baggrund af dette. Moderens død, bogligsvag rebelsk datter og adfærdsvanskelig søn bum - bum og så er man kommet i en kasse som resursesvag.
Heldigvis har der indimellem været personer i det offentlige system, som har vist sig at være helt menneskelige ( sagt med et smil på læben ), og ændret opfattelse af mig som person ud fra det tidl. skrevne og så personlig møde. Selvfølgelig er der også dem som jeg har rendt over ende, og som jeg ikke er særlig vellidt hos, da jeg ikke var som de forventede og stillede krav. Blev vist aldrig tilgivet for at have taget en bisidder med som kendte systemet indefra ;-)

Har lidt sommerfugle i maven i dag. Ved ikke hvad den tilsynsførende har i ærmet af forslag. Claus kan desværre ikke deltage, da han skal passe min butik ;-D. Nej han har en sygehus tur ud af byen i dag, - så derfor. I går havde vi / han en pålagt vagt i en anden by. Lavede lidt sjov efter han kom hjem og fortalte, at han havde haft en tur med nogen turister som han måtte spørge om vej. Hvor svært kan det være. En sjællænder som bor i en by i Jylland og skal køre og finde rundt i en anden. Normalt ved folk hvor de skal hen når vi skal udenbys eller i hvert fald har en adr. at køre efter, men når de bare skal ud på campingpladsen, så er det lettere sagt end gjort.

Tror at hunden og jeg vil have godt af en tur over i skoven.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skal holde mig fra det er publiceret 23/07-2007 08:04 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.