Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 3 dage siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Opdatering fra sidste uge

Mandag meget tidligt tog D til H-by for at arbejde, og jeg.. skulle ingenting, for jeg har ferie hahahaha!!

Mandag var det super godt vejr, dagen gik med at sidde i haven på et tæppe og læse en spøgelseshistorie af Selma Lagerlöff.. købte bogen på et loppemarked, og mest pga. omslaget, men det var nu ok underholdning.

Tirsdag aften kom K&K om for at spise. De er ved at gøre deres lejlighed i stand før de flytter, så det er med at se dem når jeg har chancen! Selvfølgelig kom de 30 min. for tidligt! Det gør de altid! Det er faktisk lidt træls.. mest fordi jeg aldrig er klar til tiden alligevel, og derfor kommer til at virke vildt forstyrret og ikke helt har tid til at de er der! Jeg var i bad da de kom, og slet ikke begyndt at lave mad. Heldigvis havde jeg fået ryddet op, er typen der af og til (ehm hm) roder så meget at det faktisk er pinligt at folk kommer ind, men der skal altså heller ikke meget til, når man kun har 16 m2 at gøre godt med!
Men det blev hyggeligt da maden var på plads, og de havde taget billeder med af gården. Glæder mig til at se den, og besøge dem engang!

Torsdag skulle jeg synge til en bisættelse.. det var noget af det pinligste siden jeg er startet der! En gammel dame var død, og da der ikke var mange pårørende, skulle vi stå nede i kirken og synge. Åbenbart var hun inkarneret kirkeganger, for sangene var ikke de traditionelle. En af dem kendte ingen af os, og melodien, rytmen var temmelig svær. Det blev til 'nynne nynne, prøve at synge tonerne på det rigtige sted.. hmm gad vide hvor langt vi er kommet nu..' det lød så dårligt! Prædikenen havde også sine momenter. 'Hun er en vi alle BØR komme til at savne, men vi ved alle at hun ikke var en helgen' efterfulgt af 'men allerede fra hun var barn kendte hun mange salmer og lærte dem udenad' så det at hun kan salmer udenad opvejer at hendes liv ikke var et godt eksempel for andre, ret spøjs formulering! Gad vide hvad der lå bag det!
Om aftenen var der grill hos J-Witt. Hun havde besøg af hendes hollandske venner, skatten og kilden kom også. Ds og min opgave var at købe øl til 9 personer, fik vi at vide. så vi kørte i Aldi og stoppede 40 øl i kurven. 40 øl i glasflaske er meget tunge! Men vi fik slæbt dem om i baggården alligevel, hvor vi fandt ud af, at vi kun var 5 der drak øl + at 2 af de andre selv havde taget med.
Mmm lækker mad! Grillspyd og kylling to slags salat og majs og og og.. det bedste var nu smørret. J-Witt laver noget fantastisk smør med chili og rød pebber mmm! Jeg tror at noget af det bedste ved det er, at hun fryser det ned, så det ikke bare er en blød masse man tværer ud over sit brød.. mmm smør! (ok, videre i teksten lille gris!!)
Senere tog vi ned og så Zulu film, 'Thank you for smoking'.. Den var ok, men slutningen stank! Lige pludselig skulle det hele gøres politisk korrekt igen, i en ellers ok sjov am. film.

Fredag skulle vores nye bålsted, efter pludselig indskydelse, indvies. Vi inviterede A&L og en masse andre. Invitationer fredage med 3 timers varsel giver dog sjældent stort udbytte, men A&L hoppede på og kom efter vi havde spist. D brugte en time på at hugge brænde og vi lavede burgere uhm! Da A&L kom spiste vi kanelæbler og ristede skumfiduser. De fortalte om deres tur til Frankrig og inviterede os med ud på en lille bådtur i As fars nye båd om et par uger. JA TAK! Helt sikkert!

I går brugte jeg en del af dagen på at lave træøreringe. De blev ret fine! D har fundet noget mørkt træ, der er super flot når man skærer det i tynde skiver, så er det bare spørgsmålet, om det er til at sælge sådan noget..
Før vi gik i seng gjorde D alting klar til mindste detalje så han kunne komme hurtigt afsted i morgen. Knækbrød sat frem på bordet, kniv op af skuffen, lagt ved siden af, smørreost forrest i køleskabet. Hehe hvad gør man ikke for at kunne sove 2 min længere, når man skal med toget kl. 7.22 om morgenen?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ferie - ahhh! er publiceret 23/07-2007 11:21 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.