17 år siden

Et lettelses suk

Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 7 dage siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
i hvert fald i første om gang.

Den tilsynsførende som jeg kun en gang tidl. har mødt, virker som en handlingsmand. Fik indtryk af at han viste hvad han talte om, og var forberedt med konkrete muligheder som han havde tjekket op på mht. plads og rummelighed. Til min lettelse så var et af stederne det som jeg tidl. havde foreslået. Dvs. at jeg ikke var helt ude i skoven mht. hvad jeg mente skulle til for at han fik de optimale omgivelser. Han virkede overrasket over at jeg havde tænkt i de baner, og spurte ind til hvorfor. Jeg har hele tiden været meget bevidst om at han er krævende og at han har sin psyke at slås med. Spurte også ind til det da han startede på stedet, men det mente de ikke var noget problem. Hmm
Den tilsynsførende mente at det var dybt kritisabel at André og 2 andre fra stedet havde haft mulighed for at købe og bruge paintball pistoler. Han havde i tidernes morgen haft en kniv med under underrøveriet og derfor skulle det ikke være mulig for ham at have nogen form for våben. Det kunne jeg kun give ham ret i. Vi forklarede André vigtigheden i at han ikke havde den mulighed og hvorfor. Det er ikke et gram ondt skabt i André, men når stemmere tager over, så mister han kontrollen. Tror at han forstod og gav os medhold i at det var det bedste.

Fik først for nylig domsudskriften og fandt ud af at kommunen endnu engang havde kvajet sig. De havde udelukket at han kunne bo hjemme og at aflønne mig derfor, da de hårdnakket havde påstået at han SKULLE VÆRE institutionsanbragt. I domsudskriften står der at han SKAL VÆRE under psykiatrisk behandling og tilsyn af amtskommunen (amtskommunen er den som handlingen er begået og ikke hjemkommunen ) . Samtidig skal han efterkomme amtskommunens bestemmelse om ophold og arbejde,så som at amtskommunen KAN træffe beslutning om anbringelse på institution. Den tilsynsførende var uforstående over for hjemkommunens påstand, og mente at hvis det var aktuelt, så så han ingen hindring for at han kunne bo hjemme og at jeg skulle kunne blive aflønnet derfor. Og som han sagde - det ville til enhver tid være betydelig billigere at aflønne mig, end at have ham på en offentlig institution, og tilmed da jeg er meget bevidst omkring hans situation både mentalt og psykisk. Jeg havde ikke tænkt tanken længere, da jeg af kommunen var udelukket derfra, så da han spurte ind til omstændighederne i praksis, måtte jeg blive ham et svar skyldig.

André er stoppet med øjeblikkelig virkning på stedet, og Andrés far og kone henter de ting og tøj de kan have med på en trailer i weekenden. André kørte med hans far og kone og bliver der til de kommer retur med hans ting op søndag. Den tilsynsførende vil kontakte mig i denne uge, når han har et billede af det videre forløb. Indtil videre arbejder vi videre på en anden anbringelse.
Har lige haft den nye sagsbehandler i røret. Han skulle indhente underskrift fra André vedr. videregivelse af personlige oplysninger kommunerne imellem, samt adr. ændring her til i første omgang.

Skal snart også ud i den store verden. Er meget mærket af ferietid og slutningen på måneden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et lettelses suk er publiceret 24/07-2007 14:07 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.