Tidens gang i Lidenlund...

Skavanker
David Hansen...
1 måned, 13 dage siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Lidenlund.. Sådan føles det i øjeblikket..

Jeg elsker mit arbejde, hvor jeg har været så heldig at blive forlænget til 31 december. Så det er dejligt.. Men så alligevel.. Der mangler noget.. Kontakten med andre end de 400 kunder jeg stikker numre til.. Der er ikke meget kontakt med arbejdskameraterne, for alle sider med hver deres høretelefoner, og der tales ikke indbyrdes for vi har nogle mål der skal nås, og de giver kun 3 min hver time til at klare ikke kunde relaterede ting. Så der er ikke megen snakken.. Så jeg søger stadig andet, noget hvor jeg kan have mere personlig face to face kontakt med de mennesker jeg taler med. Og så savner jeg "papirs"delen.. At bruge mine fingre på tasterne, skrive opgaver, finde andet end telefonnumre og adresser..

Herhjemme går det ikke for godt.. Jo, indenfor mine egne vægge er alt paradis.. :) Men vi bor i et boligområde med rækkehuse, og i vores gård har der været en del balade. Både med at petangklubben morer sig med at prøve at ramme vores katte når de slipper ud, og at vores naboer bliver chikaneret.. Konsekvensen har for vores vedkommende været at vi senest mandag ikke har nogle katte længere da begge så er flyttet ud til andre hjem. Vores hunkat er kommet på en gård hos nogen familie, og vores Abby kommer ud til en vens søster.. Hun har i forvejen 2 katte og han for mulighed for at gå ude. Det bliver perfekt for ham.

Og så overvejer vi at flytte herfra.. Selv om det smerter os at skulle tage beslutningen efter 14 år, så føler vi ikke længere at det er et godt sted at være.. For når nu vores katte er væk, hvad bliver det næste de så kaster disse metalkugler efter? Vores børn? Vores gamle? Andres katte?

Knus en lettere nedtrykt
Bera Birgitte..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tidens gang i Lidenlund... er publiceret 11/08-2007 22:25 af Birgitte Andersen (Birgitte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.