Tidens gang i Lidenlund...

Svampe
Halina Abram...
3 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
3 år siden
SSO - stress
RachelBlack
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
2 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
3 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
4 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
3 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
5 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
8 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
6 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
5 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
6 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
6 år siden
Lidenlund.. Sådan føles det i øjeblikket..

Jeg elsker mit arbejde, hvor jeg har været så heldig at blive forlænget til 31 december. Så det er dejligt.. Men så alligevel.. Der mangler noget.. Kontakten med andre end de 400 kunder jeg stikker numre til.. Der er ikke meget kontakt med arbejdskameraterne, for alle sider med hver deres høretelefoner, og der tales ikke indbyrdes for vi har nogle mål der skal nås, og de giver kun 3 min hver time til at klare ikke kunde relaterede ting. Så der er ikke megen snakken.. Så jeg søger stadig andet, noget hvor jeg kan have mere personlig face to face kontakt med de mennesker jeg taler med. Og så savner jeg "papirs"delen.. At bruge mine fingre på tasterne, skrive opgaver, finde andet end telefonnumre og adresser..

Herhjemme går det ikke for godt.. Jo, indenfor mine egne vægge er alt paradis.. :) Men vi bor i et boligområde med rækkehuse, og i vores gård har der været en del balade. Både med at petangklubben morer sig med at prøve at ramme vores katte når de slipper ud, og at vores naboer bliver chikaneret.. Konsekvensen har for vores vedkommende været at vi senest mandag ikke har nogle katte længere da begge så er flyttet ud til andre hjem. Vores hunkat er kommet på en gård hos nogen familie, og vores Abby kommer ud til en vens søster.. Hun har i forvejen 2 katte og han for mulighed for at gå ude. Det bliver perfekt for ham.

Og så overvejer vi at flytte herfra.. Selv om det smerter os at skulle tage beslutningen efter 14 år, så føler vi ikke længere at det er et godt sted at være.. For når nu vores katte er væk, hvad bliver det næste de så kaster disse metalkugler efter? Vores børn? Vores gamle? Andres katte?

Knus en lettere nedtrykt
Bera Birgitte..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tidens gang i Lidenlund... er publiceret 11/08-2007 22:25 af Birgitte Andersen (Birgitte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.