Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
9 dage siden
har det en anelse bedre i dag. tror feberen er væk. men jeg er stadig ikke på toppen... men jeg bliver nødt til at på job i morgen. alt andet er udelukket. har været for meget syg og skal desuden besøge veninde bagefter og til møde med medredaktøren.

humøret er ikke rigtig bedre. føler mig så uduelig.

er også gået i gang med at læse bidragene til eventyrkonkurrencen herinde og de er virkelig gode. mit eventyr begynder at ligne det argeste lort. gør mig ikke just i bedre humør... tænker også stadig på mine tre afvisninger. ved godt at det i princippet er ligegyldigt, for det var jo ikke mænd som jeg var det mindste interesseret i, men det er princippet i det.
og jeg ved også godt at det lyder dumt og egocentreret at jeg lige nu godt kunne tænke mig, at bare en eller anden af det andet køn udviste lidt interesse for mig....

og så gør det mig depri at tænke på at jeg bliver mere og mere desperat.
alle siger, at man skal holde op med at tænke på at man vil have en kæreste, for hvis man tænker det, så udstråler man noget som skræmmer mændene.
og så tænker og tænker jeg "jegvil ikke have en kæreste, jeg vil ikke have en kæreste" - og derved tænker jeg det jo alligevel... suuuuuk.

jeg synes eller ikke at jeg er typen som har BRUG for en kæreste. eller som ikke har noget liv. tværtimod, så har jeg nogle gange lidt for meget liv. jeg laver jo noget hele tiden og går op i mit radiohalløj og har mange veninder. jeg tæller allerede 4 venindeaftaler i næste uge... og diverse møder og træning. så det er ikke fordi jeg ikke har andet at tage mig til.

dammit!!!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget dammit altså! er publiceret 19/08-2007 18:41 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.