16 år siden

Sød/sur kælling

Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Sandheden kan være ilde hørt, men i går oplevede jeg også at den trængte ind og berørte noget ingen havde sagt i længe.
Var som sagt inde ved min far i går eftermiddags. Påhænget har ikke drukket så meget på det sidste. Fortalte at hun havde fået hentet hendes telefon og at de netop havde været i banken og hente HENDES PENGE. Jeg var derhjemme for at hente noget af Michelles ting og gik ind i stuen efter at have fyldt bilen. Hun fortalte at de også havde været forbi torvet og spurte om jeg ville se hendes fund, som hun havde købt for HENDES PENGE. Høflig som jeg som regel er, sagde jeg at det ville jeg gerne.
Hun sagde på et tidspunkt at hun viste ikke hvor hun skulle flytte hen og hvornår. Jeg fortalte hende at en af grundene til at det ikke gik at de boede sammen bla. var hendes hund. Forklarede hende at det kunne være katastrofalt hvis min far faldt i hundes ekskrementer, da han pga. alder, fysik og sygdom måske aldrig ville komme på højkant igen hvis uheldet var ude, og han f. eks brækkede et lårben eller hofte ved fald. Hun så oprigtig på mig og sagde – sådan har jeg aldrig tænkt på det. Tror at hun på tidspunktet forstod alvoren i det. Derefter fortalte jeg hende også grunden til at hun ” måske ” havde oplevet mig sur og negativ. Sagde at den ædru kvinde var sød og rar og hende kunne jeg godt lide, men den fulde kvinde var en dum og modbydelig kælling, og dermed også grunden til min reaktion med vrede og harme. Jeg kunne se at mine ord berørte hende og at hun var på nippet til at græde. Sundede sig lidt og sagde så – jeg er ked af at sige det, men jeg kan altså bedre lide dig end min egen datter….. Puha det var noget af en melding.
Senere på aften ringede hun herhjem ( jeg var på arbejde ) og tilbyd os rester, da hun havde lavet alt for meget mad. Claus takkede pænt nej tak og sagde at det var pænt af hende at spørge. Tænk hvad en delvis udtalelse om at være en dum kælling kan føre til ;-)

André er begyndt at falde til det nye sted og problemerne begynder at melde sig. Han vil gå i retten med lederen og finde et andet sted at bo. Hmm…. Har kun hørt problemstillingerne fra ham og agter at ringer dertil for at få et møde. Hans far var forbi i søndags og havde spurt personalet til hvordan det gik. Svaret var at de havde tavshedspligt, så det kunne de ikke udtale sig om. For at vi kan støtte 100% op om stedet og de problemstillinger der måtte komme, så er samarbejde uhyre vigtig. Stedet gav ved første møde udtryk for, at der var langt imellem opbakning fra forældrene, men glædede sig over at vi ønskede det sådan. OG DET GØR VI !

Ved ikke hvorfor jeg er kommet så tidlig ud af køjen i dag, men regner med at snuppe en time mere inden jeg står endelig op. Claus har valgt en fridag på goldbanen i dag – hvilket jeg sagtens kan unde ham.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sød/sur kælling er publiceret 04/09-2007 07:12 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.