Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Jeg kunne ikke vente.

Min mor har ellers sagt, at hun vil forære mig tv og/eller støvsuger til min fødselsdag, men der er jo lææææææææænge til, mindst 25 dage, og det kunne jeg ikke klare, så i dag gik turen til El-giganten på Nørrebrogade, og vupti, var der gode tilbud!

Sælger sagde, at vareudleveringen nok skulle ringe efter en taxa. Det gjorde han også, men han kunne bare ikke finde ud af, at den ikke skulle til hovedindgangen, men ned ad sidegaden og ind i bunden af gården, så efter at have ventet en halv time og have skældt ham ud for det værste, bar jeg selv begge papkasser den lange vej ud og prajede en taxa.

Ganske vist glemte sælgeren også lige at jeg skulle købe et antennekabel, så efter at have pakket alt ud, måtte jeg på cyklen og derind igen. Chekkede dog lige, om støvsugeren var i orden.

Og så var det lige at finde ud af, hvilket af de 3 antennestik i lejligheden, der var det rigtige. Gik op til de søde unge ovenboere og fandt ud af det.

Stik mig en sav eller en hammer, en skruetrækker eller et stemmejern og jeg skal nok klare mig. Men elektronik! Gys! Jeg kommer i koldsved bare ved tanken.

Og kommer jo alligevel ud med et strålende resultat til sidst, ved det godt. Men alle de frustrationer undervejs. Godt der var nogle tomme papkasser at sparke til undervejs.

Nu virker det, har mange flere kanaler, end jeg betaler for, men det er nok fordi der for tiden lægges fibernet ind, så der er muligvis rod i forbindelserne. Det gør ikke noget :))

Puha sikke en dag. Jeg har godt nok fået sluppet temperamentet løs op til flere gange.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nu med tv og støvsuger er publiceret 04/09-2007 23:54 af Kirsten Ankerstjerne (kapa).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.