13 år siden

hund fest og sygdom

Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
4 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 måneder, 15 dage siden
Human tetris
Tine Sønder ...
8 år siden
Gud taler til alle
Salomon
6 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
5 år siden
Påske
Hanna Fink (...
5 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
8 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
2 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
5 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
2 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
8 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
5 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
8 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
8 år siden
endnu et par weekender er gået i fuld firspring weekenden for godt en uge siden blev fyldt med jeg var hundedommer og familiefødselsdag uden kæresten lørdag, som så gik fra mit samkvem med kæresten ååååå ja så blev hverdagene efter noget af en prøvelse med savn når vi ikke var blevet mætte nok sammen.

Den weekend vi lige har haft har så sandelig også været fyldt men i denne weekend har vi så bare været sammen om alle oplevelserne så det følles helt anderledes indeni.

Lørdag var vi til min søster og svogers fælles 100 års fødselsdagsfest hvis med 80 gæster åååå det gik rigtig godt dejlige mennesker at snakke med åååå deres børn havde lavet en fantastisk parodi på deres forældre som vi jo kender dem)))

Søndag var der indsættelse af familiens nye præst som gjorde det helt fantastisk han har altså sådan en indre brændene levende glød som bringer stor glæde til alle.

Kærestens største datter blev efter hmm under præsteindsættelsen drønsyg dehydreret med over 40 i feber åååå pludselig kunne jeg mærke hvor skrøbelige vi mennesker er på de virkelige værdier vi ikke kan planlægge eller forsikre os fra.

Uhyggeligt bare sidde med sin omsorg ååå lytte til vejrtrækning for at sikre sig hun bliver ved os forsøge genopfriske 1. hjælp med en fornemmelse af der kunne blive brug for det i næste nu...

Søndag aften er så blevet indlagt med høj feber og halsbetændelse men det er ikke lykkedes sundhedsvæsnet at finde hoved årsagen til hendes brake down to komma...

De var altså søde ude på sygehuset var der på et øjeblikelig med masser af personale, Jeg fornemmede også klart sagens alvor i deres øjne.

I aften har jeg bare været flad efter mere end fyldt weekend...

Kan i huske at nyde livet mens i er her :-))

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hund fest og sygdom er publiceret 10/09-2007 23:34 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.