Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
6 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
7 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
2 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
8 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
2 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
1 år, 6 måneder siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
12 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
6 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
7 år siden
Godt nytår, velkommen 201...
Kianna Kitte...
3 år siden
Påske
Hanna Fink (...
5 år siden
Hey dagbog, - idag er vi på rejse i det sjove menneske, mig og andre..på grundlag af dagens observationer og tanker det føre med sig.

Jeg sidder i toget, - lige ved døren ud til rummet, hvor man kan stige af og på. på en bagage plads..først er der en kvinde, der med små forsigtige håndbevægelser forsøger at åbne døren, det går der måske 1 minut med, da hun endelig får den åbnet, efter lidt eftertænksomhed, smiler jeg til hende..og tænker, tsk tsk tsk..værre går det, da en mand med vold forsøger at tvinge døren op ved at ville hive de 2 halvdele fra hinanden...så kommer der en mørk kvinde, hun forstår heller ikke hvordan man åbner døren..så efter 30 sekunder, stræker jeg armen op og laver den hurtige håndbevægelse der skal til for at åbne døren, hun smiler og takker..jeg mener, sværer er det jo ikke..det er en bevægelses censore..den tricker ved bevægelse, ikke ved vold eller lugt..men bevægelse..et lille barn går igennem den dør, og kan let åbne det..men 4 voksne ialt havde besvær?? De kunne ikke se håndtegnet der var tydelig på døren..hvad prøver jeg at sige med dette...blot åååh du menneske..

Peronlig føler jeg mig mere som et menneske efter jeg er begyndt at se hende..mere cool. ved min cykel mødte jeg en af de flinkeste bekendskaber jeg har mødt længe, vi snakkede og han fortalte om sig selv, kone og barn..tillykke.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ååh menneske er publiceret 16/09-2007 13:47 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.