Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 15 dage siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Udtrykte mig nok så flot, at jeg bare måtte smile og betale for at få lagt ny indkørsel, men smilet stivnede da ” tilbudet kom og var min. 50 % større end det jeg maks. havde regnet med.Så underne på Claus og spurte – tror han vi er det er de offentlige han skal arbejde for. Vil indhente ” tilbud fra flere før jeg slår til og hvis det er prisen, kan jeg godt finde en polak eller anden som kan gøre det billigere.

Fik i går at vide at den mellemste flytter her hjem på tirsdag. Havde netop fået at vide af hans mor at hun flytter øst over til hendes nyste på stammen der i stedet for at vente som planlagt til den første, hvor han skal på landbrugsskole. Hun har ikke underrettet os overhovedet, men blot bedt drengen om at flytte hans ting så hun kan komme af sted. Beklager men jeg kan ikke døje hende og kommer aldrig til det. Jeg er side ligeglad med om det er heste eller hvad hun rider på, men drengene skal det ikke gå ud over. Teenageren er fuldstændig ligeglad med hende. Laver aftaler for kort tid efter at springe fra fordi han alligevel ikke gider. Sagde til svigermor om hun ikke kunne bede hendes datter om at underrette os om aftaler, så vi kan holde ham fast - ikke fysisk men i aftaler ;-)
Vi er blevet kimet ned af teenagerens lærer som beretter om fraværelse fra timer, er kommet for sent og laver uro. Teenagerens forsvar er at lærerne er dumme og det er altid ham det går ud over, samt at de andre også larmer. Læren er ikke i tvivl om at han er faglig begavet, men tror at han keder sig og har foreslået at han kommer på tekniskskole og bruger krudtet der i stedet. Af en eller anden grund ser teenageren det vigtig at han forbedrer sine karakter og vil gerne gennemføre 10 kl. Har prøvet at forklare ham at hvis det er stilen, så får han ikke noget valg og ender med at blive smidt ud. Så enten ser han indad og ikke på hvad de andre gør, eller også må vi finde noget andet. Der skal holdes møde på skolen i næste uge sammen med læreren og en skolevejleder og så må vi se.

Jeg var til generalforsamling i foreningen for første gang i går. Var bestemt ikke i hopla og slet ikke da jeg sammen med andre skulle rejse mig op ” som de nye ”. Var lidt spændt på de andres reaktion da jeg ikke højlydt har reklameret for min indmeldelse, men blot skiftet streamer på bilen. Lagde mærke til et par stykker som så ud som ” hva dælen skal hun her ” og begynde at hviske ivrigt. Jeg lod som ingenting og satte mig. Havde i forvejen ringet til forretningsføreren og spurt til om spisningen var før eller efter, da jeg ikke havde tilmeldt mig dette. Han synes absolut at jeg skulle deltage og mente bestemt at der var nok til at jeg også kunne få. Smiler lidt og synes han er meget faderlig og omsorgsfuld. Var også ved mig senere og sagde at det var godt jeg blev.
Der er nogen som har bemærket at jeg er med i foreningen og begyndt at hilse efter 14 år. Synes at de er lidt latterlige, men hilser pænt tilbage og lader som ingenting. Har kun hovedrystende tanker tilovers for den opførsel.

Kan mærke at André savner mig. Han siger det ikke direkte, men kommer med påskud for at jeg skal komme derned. Har også kanon dårlig samvittighed over ikke at have været der i et stykke tid – nu han er så tæt på.

Claus er til tandlæge og skal have en større omgang. Hvis han ikke føler sig oplagt når han kommer hjem, så tager jeg ud at køre. Det har været en møg uge indtil nu.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Smilet stivnet er publiceret 20/09-2007 11:24 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.