Livet er Smukt

Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sad og så den italienske film Livet Er Smukt igår. Jeg er set den så mange gange. Men lige meget hvor tit jeg ser den, så gräder jeg som pisket. Jeg kan slet ikke forstå, at en mand som Hitler har formået at ödelägge så meget, for så mange mennesker. Hvor ville jeg dog önske at nogen havde pint og tortureret ham, istedet for han begik selvmord. Han fortjente virkelig at pines i flere måneder. Jeg har aldrig hadet et menneske i hele mit liv, det kan jeg med ärlighed sige. Jeg hader ikke mennesker. Der er mennesker, jeg ikke bryder mig om, og der er mennesker, jeg ikke kan fordrage. Men jeg har aldrig hadet et menneske i hele mit. Had er så grimt og stort et ord. jeg tror på, at det er meget usundt at have den fölelse af had inde i kroppen, og det er ikke godt for noget menneske at hade. Hvad får man ud af det?
Men nu må jeg krybe til korset og indrömme, jeg hader Hitler. Og det er jo i virkeligheden helt unödvendigt, for hvad hjälper det nu, hvor idioten er död? Men jeg kan ikke lade väre med det. Hver gang jeg bliver påmindet om 2. verdenskrig så kommer denne kolde fölelse af lede og HAD! Jeg kan slet ike lade väre med det. Men jeg föler også jeg er i min gode ret til det. Det er vel okay at hade et väsen der med så megen koldblodighed har ansvaret for flere millioners elendighed og död!
Men det er i og for sig også meget lärerigt for mig selv, når jeg tänker på Hitler. For hver gang jeg tänker på ham, så minder jeg mig selv om, at jeg bliver nödt til at göre mit bedste for at väre god ved andre mennesker. Hvis de taler ondt om mig, så må jeg da tilgive dem for deres ondhed, og tänke, jamen hvis de taler ondt om mig, er det vel fordi de er misundelig på mig, af en eller anden årsag, og så tänke, jamen jeg har det i virkeligheden bedre, end de har, så jeg kan kun have ondt af dem. Jeg vil ikke lade deres bagateller gå mig på. Jeg vil istedet bare vende mig om, og smile til nogle andre, der sätter mere pris på det, og har mere brug for det!
Jeg håber inderligt, jeg kan gå igennem livet, og se tilbage på det, og tänke, jeg har aldrig hadet..... andre end Hitler!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Livet er Smukt er publiceret 24/10-2002 12:46 af Martin Hedegaard (Hr. Livsglad).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.