16 år siden

Kampzone på badeværelset

Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Overgreb avler overgreb
Ansu Orheim ...
4 dage siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Tidlig tirsdag morgen vil lige have vasketøjet ind fra snoren inden jeg skal på job, står så ude på badeværelset ligger det sammen, Bzzzz lyder det over mit hoved hmm sikke en stor spiflue tænker jeg mens jeg fortsætter med vasketøjet.

Mere bzzz 2 nej 3 hov det er jo hvepse MANGE HVEPSE der sværmer vildt rundt det følles som de er over hele badeværeset farer ud af badeværelset smækker døren bag mig vil ikke have dem ind i resten af huset...

Henter flusmækkeren åbner forsigtigt døren til kampzonen svinger den vildt da en hveps nærmer sig, og smækker døren udefra, skal ikke ind til sværmen endnu, sceneriet gentager sig et par gange.

Jeg tager mod til mig går smutter ind i kampzonen, hvor jeg nu lukker mig inde sammen med sværmen. jeg får slået en del hvepse ned ååå nu kan jeg ikke se flere, men kan stadig høre et bzzzz kan ikke finde ud af hvor lyden kom fra men lukker døren bag mig ååååå nu er det på høje tid at køre på job skulle jo være der NU.

Hjem fra job hvor gulvet nu ligner en forladt krigszone jeg samler ligene op omkring mig finder umidelbart 5 lig. hvis jeg fik ram på flere må de jo så meldes savnede efter kamp;-)

Ligger stille og roligt det sidste vasketøj sammen og da jeg ryster en t shirt kommer en overleven kammerat som med et omtumlet bzzz styrter i gulvet hvor et hurtigt slag med den nærliggende smækker bliver overført til listen over fundne omkomne.

Nu ligger mit tøj tørt og rent i skabet åååå måske skal jeg fremover bruge skabet noget mere fremfor tøresnoren til længere tids opbevaring af tørt rent tøj;-))

Ses Peter

ja faktisk skal jeg møde en fyldepenner kl 13 glæder mig:-)

Så måske jeg skal smutte ud se på tøjet denne gang i udendørs tørretumbler.

Skal også tage mig sammen finde den lovede kondenstørre til nyrenoveret badeværelse her i vejle hvor det gamle aftræk ikke duede mere og forsvandt da det nye loft blev sat op.

Kan i have en god weekend derude alle sammen jeg skal til koncert med Laura mo, ååå feste for familien for min datters 16 års fødselsdag (det er også på tide hun havde fødselsdag d 3/9)

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kampzone på badeværelset er publiceret 19/10-2007 10:45 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.