Jeg skylder en historie..

Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg er en af den slags personer, der af og til drømmer mig til et déjà-vu. Det er drømme man drømmer, som man kan huske mere eller mindre tydeligt, og så man så senere finder sig selv optræde i, i en spillevende situation.

Forleden drømte jeg igen. Om det bare var drømmeri, eller en forudanelse, skal jeg ikke gøre mig klog på, men pointen er også "bare" at jeg i det her tilfælde husker mindre end jeg plejer - men en slående detalje til gengæld. Drengens navn - jeg tror det har hængt så godt ved, fordi jeg ikke kunne udtale det (jeg er overbevist om jeg den nat må have talt i søvne).

Han var ikke mega-lækker, men galant og lige min kop te. Det var en forførelseskamp i omgivelser jeg umiddelbart ikke kunne genkende, men som kunne være et hotel eller lignende. Lyse omgivelser - med tæpper på gulvet. Jeg ved ikke hvem der forsøgte at forføre hvem, men selvfølgelig skete der konstante afbrydelser, så ofte at "vi" til sidst opgav ævred, vendte tilbage til den fest vi begge var gæster til, og meget gammeldags gav han mig et lille stykke papir med hans navn og nr på. Jeg er næsten sikker på at han kunne have været - eller er - tysker, som dog kan tale dansk..

Jeg skal vist til at gå til nogle flere fester i det gode Sønderjylland, jeg har en fornemmelse af, at tyskerne er lidt tættere blandt befolkningen hernede, end eksempelvis på Fyn..

Well well - sikken gang meningsløs pladder - undskyld ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg skylder en historie.. er publiceret 20/10-2007 22:47 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.