Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
10 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 8 måneder siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
10 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Er atter havnet i det søvnløse helvede. Er træt i krop og sjæl, men kan ikke finde ro alligevel. Ligger ikke og tænker eller spekulere når jeg kommer seng, da kvoten for tankevirksomhed er opbrugt i løbet af dagen. Søvnen eller mangel på samme har også tidl. været en problemstilling, som tærede utrolig meget på de kræfter og overskud som jeg på tidspunktet ikke havde så meget af. Situationen er næsten den samme nu.
En snert af noget influenza lign. et eller andet, med lysfølsomme øjne, hovedpine og en krop som var overbevist om, at den befandt sig på en is flade på den nordlige halvkugle – har også været forbi. Har haft det betydelig bedre i dag, selv om jeg har været lidt mat i sokkeholderne.

Har fået min far og hund flyttet og er næsten færdig med den del Claus og teenageren tog det tunge læs mht. flytningen af møbler og flyttekasser, og Michelle hjalp med at pakke det sidste i huset, samt udpakning i lejligheden. Havde mere eller mindre indrettet lejligheden på forhånd, så det gik rimelig hurtig med at komme på plads.
Et opmarksigneringsfirma hentede fredag påhængets pakkenelliker, så nu skal huset ” bare ” ryddes for resten og rengøres. Bestilte en container fredag morgen, som allerede var leveret 2 timer efter – super flot. Er endnu ikke begyndt da bunden i containeren skal lægges med, for mig, tunge møbler - hvor jeg er afhængig af hjælp.

Min far har så atter observeret blod i afføringen efter at han er flyttet, så næste trin er en kikkertundersøgelse som han er blevet henvist til. Han fokusere utrolig meget på om det er tyktarmskræft som hans far og søster døde af, og har sagt at – alt mht. flytningen er måske omsonst, da jeg måske skal dø ! Det er lidt svært at holde modet oppe på ham pga. at han i forvejen er blevet meget psykisk tynget af sygdommen og mistet identitet. Han græder tit – hvilket han aldrig gjorde før. Det er sku synd at han skal have så meget at spekulere på.

Vil selv til at spekulere på at finde sengen, selv om jeg er blevet frarådet at komme for tidlig i seng af min mand. Hmm.. han forvisende mig ganske vist om, at det ikke var fordi at han ikke ønskede mit selskab, men mere pga. min normale søvnrytme hvor jeg arbejder nat.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Desperado er publiceret 21/10-2007 00:01 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.