Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
10 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
8 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
8 år siden
Græsken
Halina Abram...
5 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
8 år siden
AT forløb
Coleen
9 år siden
poop
Regitze Møbi...
8 år siden
Ting tager tid.
Susann Kokan...
3 måneder, 24 dage siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
3 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
7 år siden
den første dag år 2013
bondeven
10 år siden
Spejle
Marie Martin...
9 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
10 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
8 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
8 år siden
Housewarming i forbindelse med hans fødselsdag i næste mdr. er det sidste påfund min far har fået - nu hvor han sikkert ikke når at runde de 70 år. Han budte skifte hans farvefjernsyn ud med et i sort / hvid, da det er sådan han opfatter verden lige nu. Har lyst til at ryste ham godt og grundig, så han for en tid glemte alt om sygdom og elendighed, og ville indse at hver dag er en gave – uanset alder. Men hvordan sparker man en i forvejen svækket mand i røven, når han næsten ligger ned ?

Blev i dag næsten færdig med første etape ( 1 sal ) af rengøringen i min fars hus, og skal i morgen i gang med den værste del – stueetagen. Den bliver sej, da den er mest mærket af påhænget og hendes hund. Har en følelse af at alt den rengøring er spild af god fritid, da jeg ikke er i tvivl om at det nye ejere vil splitte hele huset og restaurere den fra ende til anden. Gør det udelukkende for min fars skyld, så de ikke kan komme og sige af han efterlod et svineri, som påhænget virkelig har været medvirkende til at det er blevet. Samtidig vil jeg også være flov ved ikke at gøre det, og efterlade det som det står.

André ringede her til aften. Han havde det skidt og stemmerne var slemme og mange. Jeg prøvede at fiske efter om der havde været konflikter eller problemstillinger, da hans sindsstemning ofte er en udløber af noget som er sket. Fandt frem til at en af de andre beboer, som han har meldt til politiet for vold ( i sammen råd med personalet ) – havde igennem længere tid været verbal modbydelig over for ham. Så denne konstante angst for at møde den pågældende alene, var altså årsag til at han havde det skidt. Ønskede ikke at jeg ringede og talte med personalet, og havde heller ikke selv lyst til at tale med dem. Aftalte med ham, at han skulle blive på værelset og se fjernsyn og vi kunne tales ved. Havde tænkt at ringe tilbage senere, men nåede det ikke før han ringede og fortalte at de var på vej til den psykiatriske skadestue. Et par timer senere ringede han og fortalte, at han havde fået noget PN medicin og han nu bare skulle tilbage og sove. Håber at det giver ham lidt ro i sjælen.

Min lille mand har fri i morgen og vil på golfbanen. Har erklæret mig tidlig ud af fjerne hvis jeg skal sættes af inde ved huset. Hold op hvor han er bosset – når han får lov ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lyseslukker er publiceret 23/10-2007 00:17 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.