16 år siden

rrrLEV LEV LEV

Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
I mørkningen sidder jeg i aften udenfor mellem fuglene skriver denne dagbogstekst, det er som om jeg ikke kan få luft inde i lyset foran brændeovnen med valget drønene i radioen.

Her sammen med fuglene vil jeg være der flyvet tæt rundt siger rrrLEV LEV LEV.

Igen er jeg kommet i en situation med for mange lysende lamper foran mig, for mange ting jeg ønsker at få gjort, min eks der trækker i mig for at få kørt affald væk, hunget kaninbur op, ååå for at fjerne min farfars kalekammerskab, som hun har haft stående siden jeg flyttede for 5 år siden åå nu ved jeg dårligt hvor jeg skal finde plads til det.

I eftermiddag har jeg besøgt min mor ganske kort skulle jo hjem til min gamle hund der heldigvis har valgt at være være ved mig endnu.

En sort dag på arbejde for træt LAD? en tidligere kolega der kom forbi med en alt for stor kage ÅÅÅÅ JA.

Så kom meldingen at min ikke ofte sete men altid smilende Kusine lige har mistet hendes kæreste, en kæreste hun kun har nået at bo sammen med en måned, efter brud skilsmisse det smerter mig bare så dybt i mig jeg mangler ord. En alt for ung mand går bort og efterlader min kusine med nye valg i hendes liv stort set inden hendes sidste valg havde lagt sig fast. Måske rammer det sammen med min egen angst for at miste mine kære???

Nå under alle omstændigheder sidder jeg udenfor, har gået tur med hunden i de sidste stråler fra solen mens fuglen larmene fløj tæt over mit hoved måske er det i aften jeg skal have banket gang i mit udendørs badekar?

Tirsdag eftermiddag så jeg den flotteste regnbue nogensinde, jeg stod i tårnet på broen. Regnbuen stod med meget klare farver ned mod de store bygninger langs havnen, i meget lav højde krøb regnbuen så hele vejen ud over fjorden, endte i vandet lige nedenfor mig.
Min makker skynte sig i kælderen efter skatten han kunne jo ikke vide min kæreste siger skatten er "MIG" hmm ellers tænkte jeg hvis meget på Wivian da regnbuen stod der ååå tanken er ikke blevet mindre af at en ikke er her mere eller er det netop et tegn på DE DØDE ER HER MED BESKED??

Kan i alle have det godt derude ååå huske at se farverne udenfor de er så flotte og gør det muligt at klare endnu en dag..

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget rrrLEV LEV LEV er publiceret 31/10-2007 18:18 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.