Dovne-hygge-weekend og friskpresser Juice

Et liv i miniature
Cecilie Regi...
11 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
9 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
8 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
10 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
5 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
10 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
10 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
8 år siden
Det er første weekend i to måneder eller deromkring, hvor jeg INGEN planer har haft. Dejligt. Så Bo og jeg havde aftalt at holde en rigti dovne-hygge-weekend. (Børnene er hos Daniel). Skulle dog lige ud og købe gave til en veninde vi skal til fødselsdag hos i næste weekend.
Og så ellers bare hjem og tænde op i brændeovnen, og stene fjernsyn, Coupling. Mellem to afsnit beder han mig så sætte hans Cola (som han af en eller anden grund, uden jeg havde undret mig, havde fundet på at gemme bag sofaen) i køleskabet. Jeg rejser mig gladeligt, undrer mig lidt over at jeg har en stor kasse til et eller andet køkkenredskab stående bag sofaen, men tager bare Colaen og sætter den over. Han kiggr lidt undrende på mig, og beder mig så lige om at tage et ekstra kig. Pludselig kommer Michala i tanker om den fødselsdagsgave, hun stadig ikke har fået... Og mens jeg løfter kassen op bag fra sofaen, giver det også meget mere mening, at han ikke synes mine 2 appelsiner, 2 bananer og ene æble var nok til at vi kunne klare os igennem weekenden. (Jeg har altså også andet mad i huset! - men derudover passede det meget godt med mit forsøg på en ny og sundere livsstil). Yes, han havde købt en Juicemaskine til mig, som jeg har ønsket mig i snart 2 år.
Så jeg har ikke drukket andet end friskpresset juice siden igår eftermiddags. Dejligt! En ny og sund Michala er parat til at indtage verden... Eller...
Havde lovet mig selv at jeg intet husarbejde måtte lave igår, og Bo holdt også lang afstand til lektier.. Det ændrer jo så ikke på det, at jeg nu i de sidste to timer har forsøgt at rejse mig fra computeren for at få vasket noget tøj til at have på i næste uge (tror måske det blivernødvendigt med tøj), og Bo er faldet i søvn over sine bøger ;)
Men en hygge weekend er det nu.

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dovne-hygge-weekend og friskpresser Juice er publiceret 04/11-2007 15:02 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.