Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Her går det godt.

Jeg havde en vildt hyggelig og megasjov aften i går. Skulle til fødselsdag hos eks-kollega, den meget unge Lena, som faktisk er næsten 10 år yngre end mig og blev 20 år!
En anden eks-kollega var der også, Michelle, og når jeg er sammen med hende fniser jeg hele tiden. Jeg havde det så morsomt. Vi to tog videre i byen, gik på vesterbrogade med en høredims hver i et øre og hørte musik på Michelles ipod. Var på kikset bar og jeg fik hele tiden grineflip fordi Michelle skullle synge HØJT med på alle sangene UDEN at kunne teksten. Det lød SÅ morsomt.

Nå. Jeg havde det virkelig sjovt. Tog hjem og spiste chokoladecroissant. Faldt i søvn på sofa og vågnede ved 7tiden ved at H ringede fra Irland. Snakkede med ham og vi havde telefonsex. Det er vildt morsomt, for jeg snyder helt vildt! Jeg mener, jeg tænder sgu da ikke på det. Men jeg siger da gladeligt "ja ja, klart, jeg er helt nøgen". HA HA HA! Og han hoppede totalt meget på den. Morsomt.

Vågnede med halvtømmermænd, hørte radio, spiste havregryn og besluttede mig så for at gå en lang tur i det smukke, smukke vejr. Det var skønt! gik virkelig og nød tilværelsen, mit eget selskab, at være alene med mine tanker. Jeg gik rundt i tre timer, mest ude på christiania, og tog lidt billeder hist og pist. Hyggede mig. Spiste det dejligste efterårsæble. Nød stilheden, kun afbrudt af ritsjrastsj, mine fødder gennem de visne blade.

Så gik jeg i føtex for at købe sild. Har lovet at lave Stegte sild i eddike til en julefrokost i næste uge. Men det havde de vist ikke lige.

Gik i føtex og købte slik. Michelle kommer hrehjem i aften og ser Forbrydelsen. Jeg laver rødbedesuppe til os til aftensmad. Jeg glæder mig!!!!

En DEJLIG dag.
Det er rart at være mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rart at være MIG er publiceret 04/11-2007 14:57 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.