Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
2 måneder, 22 dage siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Dag 16/21
Ryan Raskoln...
24 dage siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
10 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
11 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
10 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
12 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Her går det godt.

Jeg havde en vildt hyggelig og megasjov aften i går. Skulle til fødselsdag hos eks-kollega, den meget unge Lena, som faktisk er næsten 10 år yngre end mig og blev 20 år!
En anden eks-kollega var der også, Michelle, og når jeg er sammen med hende fniser jeg hele tiden. Jeg havde det så morsomt. Vi to tog videre i byen, gik på vesterbrogade med en høredims hver i et øre og hørte musik på Michelles ipod. Var på kikset bar og jeg fik hele tiden grineflip fordi Michelle skullle synge HØJT med på alle sangene UDEN at kunne teksten. Det lød SÅ morsomt.

Nå. Jeg havde det virkelig sjovt. Tog hjem og spiste chokoladecroissant. Faldt i søvn på sofa og vågnede ved 7tiden ved at H ringede fra Irland. Snakkede med ham og vi havde telefonsex. Det er vildt morsomt, for jeg snyder helt vildt! Jeg mener, jeg tænder sgu da ikke på det. Men jeg siger da gladeligt "ja ja, klart, jeg er helt nøgen". HA HA HA! Og han hoppede totalt meget på den. Morsomt.

Vågnede med halvtømmermænd, hørte radio, spiste havregryn og besluttede mig så for at gå en lang tur i det smukke, smukke vejr. Det var skønt! gik virkelig og nød tilværelsen, mit eget selskab, at være alene med mine tanker. Jeg gik rundt i tre timer, mest ude på christiania, og tog lidt billeder hist og pist. Hyggede mig. Spiste det dejligste efterårsæble. Nød stilheden, kun afbrudt af ritsjrastsj, mine fødder gennem de visne blade.

Så gik jeg i føtex for at købe sild. Har lovet at lave Stegte sild i eddike til en julefrokost i næste uge. Men det havde de vist ikke lige.

Gik i føtex og købte slik. Michelle kommer hrehjem i aften og ser Forbrydelsen. Jeg laver rødbedesuppe til os til aftensmad. Jeg glæder mig!!!!

En DEJLIG dag.
Det er rart at være mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rart at være MIG er publiceret 04/11-2007 14:57 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.