Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
... Min kæreste, Jesper. Han er det dejligste jeg kan forestille mig, og jeg kan ikke forestille mig et liv uden. Det lyder pladderromantisk, og er det nok også, men alligevel. Hvorfor ikke bare sige sandheden omkring sine følelser? Det er der alt for mange der ikke gør, hvilket resulterer i en masse ærgelser!

... Mine venner. Jeg har få, men enormt gode venner. Nogen jeg ved jeg kan stole på, nogen jeg altid kan regne med. Og nogen der altid kan regne med mig. Jeg ville kaste mig selv i døden, for de få, men nære venner jeg har. Jeg har mange bekendte, som jeg ser ofte, men jeg vil aldrig kunne få samme forhold til dem, som jeg har til de tre helt specielle venner jeg her tænker på.

... Mine dyr. Jeg har altid elsket dyr, alle slags. Haft dårlig samvittighed pga dobbeltmoral når jeg har rost min kat, for at have fanget en mus: dygtige kat, stakkels mus! Lige for tiden går en af mine guppyer i yngleboks, jeg synes det er synd med så lidt plads, men jeg vil jo gerne se ungerne. Men selv mine fisk elsker jeg at sidde og kigge på, og forkæle med myggelarver.

... Mine forældre. De har hjulpet mig så enormt meget gennem mit liv, at jeg skylder dem hele verden. Jeg kan slet ikke beskrive det.

... Mit arbejde. Jeg er glad hver dag jeg skal på arbejde. Jeg er glad for mine kolleger, børnene og atmosfæren på stedet. Og det blev ikke værre af, at jeg den anden dag fik et gammelt klaver derfra. Det var omkring 70 år gammelt og flot. Det måtte jeg få, hvis jeg selv hentede det, og det gjorde jeg så, med nogle stærke mænd til at løfte naturligvis.

... Mit liv som det er lige nu...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg elsker... er publiceret 15/12-2007 22:14 af Dorthe Nielsen (nefertitti).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.