Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
I går hjalp jeg til hos cykelhandleren, der havde salgskursus. Det var sjovt.
Blev betjent af fire forholdsvis unge og endelig en gammel. Den første var klart den bedste oplevelse - høflig, ikke for sælgende eller overfusende. Andet forsøg var en ældre herre - meget nervøs ved at betjene mig, men charmede ham til at slappe af ved at spørge ind til de ting jeg vidste - at han måtte vide noget om..

De efterfølgende fire kørte jeg fuldstændig rundt i manegen. Skruede op for charmen og de havde ikke en chance. Fik spurgt om alt i øst og vest - og det endte med at de fire gutter i smug stod og talte om, hvorvidt jeg kunne inviteres med i byen.

Den ene indrømmede at han var klar på at putte et par biografbilletter med i handelen. Stor var morskaben. De oplevede mig ikke som ubehagelig, men som en af de der farlige kunder som man falder pladask for og som man ikke har en jordisk chance for at overrumple.

interessant at have den viden om sig selv.. At man kan forskrue hovedet fuldstændigt på de stakler man møder.. "Med de smil og de øjne"... Når bare kontakten er taget.. Puha.. I feel evil..

Tilfældigvis talte jeg lidt med soldaten om manipulation, sidst jeg var hjemme hos ham. Vi blev enige om, at de fleste mennesker bruger manipulation, de fleste dog uden at vide det. Og han medgav både, at han kunne være manipulerende (hallo - han er soldat?) og at jeg kunne.. Jeg vidste godt at jeg kunne - men at jeg fuldstændig kunne fjerne tæppet under hvemsomhelst jeg ville.. Wow!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Charme og manipulation er publiceret 31/01-2008 08:01 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.