ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder, 5 dage siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 13 dage siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Så er Lucas gaver pakket ind. Bo sidder og læser, og jeg har mig en kop varm kamillete, til min kradsende hals...
Lucas og Helene er hos Daniel, farmor var kommet på besøg fra England. Daniel havde fortalt mig hun ville komme, men det skulle være en overraskelse. Da jeg så i dag fortalte dem, at vi ikke skulle spise sammen i aften, men at Daniel ville komme og hente dem lidt tidligere i stedet (kl 5, vi plejer at tage på pizzaria alle sammen hveranden onsdag kl 6) sagde Lucas "Jeg tror godt jeg ved hvad overraskelsen er..."
"Nåeh...? Hvad tror du så det er?"
"Farmor og farfar," siger Lucas så med et smil. "De skulle være kommet til jul, men det kunne de ikke alligevel, så skulle de være kommet til januar, men det blev heller ikke til noget, så jeg tror de kommer nu."
Så stod jeg pænt og smilede, og sagde at jeg jo ikke vidste hvad overraskelsen var... hosthost ;)
Men det var jo så også 'kun' farmor. Hun var også med ude at hente dem, her for et par timer siden.

Dejligt med en fridag denne onsdag. Mine øjne havde nær taget livet af mig i går efter kun 4 timer på arbejde. Måtte sidde med lukkede øjne og tale med folk i pausen, fordi jeg ikke kunne holde ud, at have dem åbne.
Så i dag har vi hygget herhjemme... Og hvilet øjnene nu og da.
Jeg introducerede Lucas for "Mio min Mio"-filmen for et par uger siden (min yndlingsfilm, da jeg selv var barn), og han begyndte at tale om at han ville male et billede af Mios fars slot, og den onde Katos slot, og broen imellem dem. Det gjorde han så også i dag. Eller han begyndte på det. Jeg plejer jo gerne selv at sidde og male med et eller andet imens børnene maler, men når det er sådan et billede han i en uge nu har talt om at ville male, ville jeg også lægge lidt ekstra energi i at holde ham fast i hvad han ville, at gøre det grundigt uden sjuskeri, og overveje hvad der kunne blive svært at male, og hvordan man kunne løse det. Hvis nu den stolte mor selv skal sige det, så er det blevet sk***-godt, som det er indtil videre!!! Han er også selv temmelig stolt :D Med god ret. Han håber vist på at blive færdig på fredag, på hans fødselsdag, så han kan vise det færdige billede frem til fødselsdagsgæsterne på lørdag.
Daniel meldte tilbage i dag, at han ikke kunne få fri fredag til at bowle, så nu har jeg aftalt med min mor, at hun kommer med ud og bowler, og hører lige Christina imorgen, om hun også vil med. Men hun skal selv have vores forældre op fredag aften, til en lille fødselsdagsmiddag, og Kasper er hjemme, så det kan jo være hun har nok at se til. Men nu må jeg jo høre hende, det kan jo også være de begge to har masser af tid, og begge kommer med. Bo bryder sig ikke om bowling... Ved ikke om han komer med, bare for selskabets skyld... Det kunne være hyggeligt, men jeg tvivler lidt på det... (Så er det godt jeg hurtigt kan lave en liste med opgaver han kan tage sig af herhjemme imens vi andre er ude at more os).
Vi skal ud og købe ind til på lørdag imorgen, mig og Christina. Har endnu ikke dannet mig et præcist overblik over hvad vi skal have... Men vi har en liste over hvad der skal laves... så vi regner os jo nok frem til noget...

Skal også have planlagt en skattejagt... Hmmm... Det må jeg tænke over.

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fødselsdagspekulationer. er publiceret 13/02-2008 21:19 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.