fødselsdagsindkøb og Valentinsdag

1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 2 dage siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Overgreb avler overgreb
Ansu Orheim ...
2 dage, 10 timer siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 4 dage siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 15 dage siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Iih.. Nogengange vil min computer bare ikke gå herind på fyldepennen... Alle andre sider, men ikke fyldepennen. Aner ikke hvorfor, nu er jeg heldigvis kommet en efter en lille times pause fra at prøve :D

Det er helt vildt at tænke på, at for 8 år siden, lå jeg på hospitalet og fødte lille Lucas... kl 14:14 (nemt tidspunkt at huske). Lille Lucas, der nu er en stor dreng på 8 år... Tillykke til Lucas :D
Ham og Helene kommer hjem fra Daniel her ved 11-tiden. Glæder mig... Det er lidt mærkeligt ikke at være med til at vække ham med flag og på hans fødselsdag... Men det skal jeg til næste år!

Hehe, fandt lige en seddel Helene skrev forleden dag, og derefter gav til mig, så jeg kunne læse op:
"LORT
RTOL
EFLO
OREFLE
ROEE
HELEN"
Og så skreg hun af grin da hun hørte det første ord.
"Var det ikke bare sjovt, mor, at jeg havde skrevet LORT?"
Kom til at tænke på, da vi sad lillejuleaften hos mine forældre, og raflede om gaver. Kasper (Christinas kæreste) fortalte en sjov historie fra den virkelige verden. Kan ikke huske hvad den handlede om, men han fik i hvert sagt: "...og der lugtede bare af L O R T" stavet af hensyn til de små uskyldige øre.
Helene udbryder højrøstet og glædestrålende:
"L O R T siger LORT!!!!!"
Det er sådan noget børnehavebørn lærer hinanden (i hvert fald i Helenes børnehave).


Der var næsten ingen børn i min børnehave igår... Tror vi var 20 i alt, børnehave og vuggestue. Jeg kom i vuggestuen igår, og mens de fem vuggebørn vi nu havde lå og sov, så jeg mit snit til at lave et kort til en der lige har fået baby. Camilla (storesøster) og jeg legede meget med hende og hendes lillesøster da vi var børn. Camilla skulle ind og besøge hende igår, så jeg havde i hu og hast fundet en gave til den lille.
Der er nu ekstra hyggelig stemning i sådan en børnehave, når der ikke er så travlt. Da jeg er på vej ud af døren sidder min Souchef med sådan en "kat" kaldte hun den. Jeg tror nok jeg kaldte det en lus da jeg var barn... Sådan én man flapper rundt, med farver på flapperne udenpå, tal på dem indeni, og søde eller sjove ting man er/skal gøre, på de bageste flapper.
"Michala du skal lige prøve min kat før du går!!"
Det prøvede jeg så, og jeg valgte alle de høje tal, så hun rigtig skulle side og flapre rundt mange gange ;) Endelig fik jeg så beskeden: "Giv Birgitta et kram". Det gjorde jeg så. Og så var det pludselig at souchefen kom i tanker om, at jeg skulle have fri imorgen, så hun tilføjer hurtigt: "Og hold fri imorgen" Hehe, så det gør jeg!
Smuttede ind til Camilla på skolen og afleverede pakken... Skulle jo lige stå og snakke, velvidende at jeg havde sagt til Christina at jeg ville være hjemme kl 15:45, hvor hun så også skulle komme, og vi skulle ud og handle til fødselsdagsfesten imorgen.
Hun sad da også i bilen og ventede på mig, da jeg kom - ti minutter senere end aftalt. Min udlejer, der gik rundt og ordnede ting ude ved laden da jeg kom, udbryder:
"Nå, i dag er du da ikke bange for skrænten" Kiggede på Jacob-bilen, på Christina der også lignede et spørgsmålstegn, og på ham igen.
"Næøh... Hvorf... Skulle jeg da være det?" Kunne ikke rigtig finde ud af om han prøvede at være venlig (synes ikke selv jeg var tæt på at ryge ud på marken) eller om det var endnu en af hans "fantasiske" måder at give en besked på. Tror virkelig at han elsker når folk står et øjeblik og ikke aner hvad fanden manden taler om, og når den forvirring så er skabt, kan han fortælle hvad det er man har gjort galt. En form der virkelig er ved at gå mig på nerverne - så jeg svarer ham aldrig særlig fyldestgørende før jeg ved hvor vi er henne... Irriterende... Han er jo ellers meget flink, men ARGH!! den dér måde at sige tingene på...
Jeg havde åbenbart ikke kørt langt nok frem forleden dag, så der havde været en af de andre lejere der ikke kunne komme ud. Men jeg tænker: Ud må han da være kommet siden ingen har været henne og banke på min dør, og bedt mig flytte min Jacob lidt... Kan ikke tro de er så bange for mig, at de ikke tør det...
Christina grinede sådan af mig, da hun så mit ansigtsudtryk. Og så snart vi var inde ad døren (egentlig bare for at gå på toilettet og finde indkøbsliste - meeen skulle også liiige tjekke travian først, det tog også sin tid) måtte jeg lige ud med noget ophobet irritation over de der mærkelige hentydninger...
Jeg opdagede da vi kom ind, at jeg havde en læbepomade i lommen, og jeg havde gået hele dagen med sviende læber, men ingen læbepomade... troede jeg.
Og mine nøgler kunne jeg heller ikke finde imorges, så måtte hurtigt sætte alle mine forskellige ekstranøgler i bundt sammen, så jeg kunne komme afsted... Mine rigtige fandt jeg så i min jakkelomme, da vi stod i Netto...
Jeg har en eller anden ting med lommer, det måtte Christina så storgrinende gøre opmærksom på: Da jeg var 9 år, fik jeg viskelæder i fødselsdagsave, de blev så væk henne i skolen, og jeg tudede, og hele klassen gik og ledte efter dem, og min matematiklærer, gav besked til rengøringen om at de skulle kigge efter dem. Så kommer jeg hjem, stikker hånden i lommen og der ligger mine viskelædere... Pinligt. Og for 4 år siden stillede Camilla og jeg og Daniel op på kræmmermarked med en bod. Pludselig slår en panik igennem mig, da jeg ikke kan finde min pung i min taske... Vi leder i alle kasser og på jorden omkring os. Vi opgav. Jeg stak hånden i min lomme for at tage min tlf og ringe og spærre kort, og dér ligger... MIN PUNG!!
Nå ja.

Christina og jeg er ikke gode til at handle sammen... i hvert fald ikke i NETTO... Vi bliver alt for distraheret af alle deres spotvarer :) Det er så sjovt at gå og kigge på, men det tog os næsten 2 timer at få det hele, og danne os et overblik... Det skulle have taget maks 1 time... Men vi hyggede os da.
Og bagefter gik vi i Kvikly, og købte ind til hver vores Valentinsdagsmiddag med vores kærester. Det er nu meget dejligt med den dag dér... Jeg gør ikke det store ud af det, men en god middag til at markere dagen, er da dejligt. Og så fandt vi begge to den samme bluse i Kvikly til hver vores kæreste. De mangler begge bluser med lange ærmer... Christina synes de skal tage dem på på lørdag, så de matcher... hmmm.
Bo havde været helt træt og ked at høre på, da jeg tiligere havde ringet for at høre om han nåede at komme hejm igår, eller om han blev hos sig selv. Han ville så gerne have gjort noget for at markere dagen, men havde haft travlt med en masse. Jeg ville jo bare gerne have han kom, så aftalte at det bare skulle være middagen og det gode selskab der markerede dagen.. Det blev en sen middag, for Bo kunne først nu at være fremme kl 8, men da Chris og jeg så havde brugt urimeligt lang tid i NETTO, gav det mig ikke så meget overskudstid alligevel...
Nåede hurtigt at fikse mig op, og pakke gave ind, og rydde det værste smårod væk (ja, sådan noget havde jeg desværre fået skabt, men er stolt over det kun er smårod, og ikke bunker og atter bunker af ting jeg ikke aner hvad jeg skal stille op med), pakke indkøbte varer ud, og så begynde på maden, tyve minutter før han skulle komme... havde troet jeg kunne være fiks og klar med det hele, men pyt. Vi havde en superhyggelig aften i hvert fald.

Nu vil jeg skynde mig videre...
Lucas og Helene kommer snart og jeg er knap nok stået op endnu...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fødselsdagsindkøb og Valentinsdag er publiceret 15/02-2008 09:46 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.